text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Opel Vivaro

Artikelnr.:  1000016026 | Match code: STS 2.0 OPVI OS11
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • efficiënt en flexibel aan te passen dakdragersysteem
 • geïntegreerd ProSafe-ladingbevestigingssysteem
 • Kleur
  niet nader gespecificeerd
 • Gewicht
  7,69 kg
 • Maten (LxBxH)
  0 mm x 0 mm x 0 mm
 • Op voorraad leverbaar in 10 - 12 werkdagen
303,71 €

incl. 52,71 € BTW (netto 251,00 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

In de TopSystem Set Eco ProSafe Opel Vivaro zit al een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem. ProSafe is verwerkt in de volledige dwarsprofiellengte van de TopSystem-dakdrager. Hierdoor kunnen de ProSafe-spanbanden eenvoudig en snel in het gehele oppervlak worden gehaakt zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Door het bevestigen van rubberen inzetstukken aan de dwarsbalken wordt voorkomen dat de lading verschuift, en wordt deze ook beschermd tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt op de originele bevestigingspunten van de voertuigfabrikant, op het Sortimo-bedrijfswageninrichtingssysteem en ook op de geïntegreerde bevestigingspunten in de voertuigvloer. Door uw imperiaal achteraf uit te rusten met ProSafe, heeft u nu een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem voor uw hele voertuig - d.w.z. één spanbandensysteem past op alles.

 

De TopSystem Set Eco ProSafe Opel Vivaro kan op de volgende voertuigtypes worden gemonteerd:

- Opel Vivaro modeljaar vanaf 2016, wielbasis 3275 mm L2, laag dak (H1) (alleen geschikt voor versie met dubbele vleugeldeur)

De set bestaat uit drie dwarsbalken met een lengte van 1450 mm, waardoor het dakoppervlak optimaal benut kan worden. Het TopSystem zorgt er daarbij voor dat de maximale laadruimte tot uw beschikking staat.

Het montagemateriaal en de steunpoten zijn al bij de TopSystem Set Eco ProSafe inbegrepen.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt zo ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. De aerodynamische vorm heeft een positieve invloed op de geluidsproductie tijdens de rit en op het brandstofverbruik. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het optioneel geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398) breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur niet nader gespecificeerd
Voertuigmodel Vivaro 2019
Voertuigfabrikant Opel
Wielbasis in mm 3275
3275 L2
Type dak Normaal dak
Gewicht 7,69 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 0 mm x 0 mm x 0 mm
Variant Dwarsdrager ProSafe
Toepassing Transport van lange goederen
Transport van ladders
Transport van volumineuze goederen
Tijdbesparend vastzetten van de lading
Type achterdeur Achterdeuren
Materia(a)l(en) aluminium
roestvrij staal
PA6
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads