text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 C-BOXX houder

Artikelnr.:  1000018390 | Match code: CB H PC SR5
 • Houder voor C-BOXX op de SR5 bestelwageninrichting
 • gemakkelijk en snel toegankelijk, zelfs van buiten het voertuig,
 • inclusief klittenbandstrip voor snelle bevestiging
 • eenvoudige installatie op SR5 zijprofiel met ProSafe gatenpatroon
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  2,41 kg
 • Maten (LxBxH)
  209 mm x 222 mm x 63 mm
 • Op voorraad leverbaar 29.01.2022
49,13 €

incl. 8,53 € BTW (netto 40,60 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze houder biedt een veilige en overzichtelijke plaats voor de C-BOXX op het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting. Dit maakt een gemakkelijke en snelle toegang mogelijk, zelfs van buiten het voertuig. De geïntegreerde klittenbandstrip biedt extra bevestigingszekerheid onderweg. Na het losmaken kan de C-BOXX eenvoudig en snel met één hand worden verwijderd.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting is snel en vrijwel zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde roestvrijstalen haken en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel. Gewoon ophangen en vastzetten met een borgschroef om te voorkomen dat de houder per ongeluk losschiet. Deze past rechtstreeks in het bestaande ProSafe gatenpatroon zonder het zijpaneel te beschadigen.

(Leveringsomvang zonder C-BOXX)

 

De SR5 accessoires met ProClick integratie maken vrijwel gereedschaploze installatie op het SR5 zijprofiel mogelijk. Ze kunnen eenvoudig en snel met haken die aan de achterkant zijn gemonteerd worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon. Er is geen behoefte aan ingewikkelde installatie- en installatiematerialen. Dit innoverende integratieproject maakt niet alleen een snelle verplaatsing van de accessoires mogelijk, maar zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in het zijprofiel blijven. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen met één haak, hebben de SR5 accessoires tot drie haken omdat ze ontworpen zijn voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bestelwageninrichting, en niet compatibel zijn met andere ProClick draagsystemen, zoals de ProClick Holder, ProClick gereedschapsbak, C-BOXX en AutoAssistant. Alle ProClick gereedschapstassen kunnen aan het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting worden gehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 20
Kleur coolgrey
Gewicht 2,41 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 209 mm x 222 mm x 63 mm
Materia(a)l(en) PA6
staal
roestvrij staal
polyester
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt