text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 slanghouder

Artikelnr.:   1000018391 |  Match code: SH PC SR5 | EAN: 4045294910303
 • Geordend transport van slangen, kabels en nog veel meer
 • snelle toegang, zelfs van buiten het voertuig
 • geïntegreerde haken voor extra bevestiging en sortering
 • eenvoudige installatie op SR5 zijprofielen met ProSafe gatenpatroon
 • Maten (LxBxH)
  260 mm x 149 mm x 120 mm
 • Gewicht
  0,62 kg
 • Kleur
  Coolgrey
 • Op voorraad leverbaar 23.03.2023
48,52 €

incl. 8,42 € BTW (netto 40,10 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De slanghouder kan op een willekeurige plaats aan het zijprofiel van het SR5-rek worden gemonteerd. Dankzij de afgeronde vorm kunnen persluchtslangen, verlengkabels en nog veel meer tijdens het vervoer veilig en netjes worden opgeborgen, zodat ze ter plaatse snel bij de hand zijn. De geïntegreerde haken houden andere voorwerpen vast, zoals een jas of veiligheidshelm. Het draagvermogen van elke haak is 8 kg, en de hele houder kan een last van maximaal 25 kg dragen.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting is snel en vrijwel zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde roestvrijstalen haken en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel. Gewoon ophangen en vastzetten met een borgschroef om te voorkomen dat de houder per ongeluk losschiet. Deze bevestigt zich rechtstreeks in het bestaande ProSafe gatenpatroon zonder het zijpaneel te beschadigen.

De SR5 accessoires met geïintegreerde ProClick haken zijn zonder gereedschap aan de SR5 staanders te monteren. Ze kunnen eenvoudig en snel worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon, met behulp van haken aan de achterkant. Montagemateriaal en lastige montage zijn niet nodig. Deze innovatieve integratie maakt het mogelijk om de accessoires snel te verplaatsen, én zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in de staanderl ontstaan. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen, hebben de SR5-accessoires tot wel drie haken in plaats van één, omdat ze zijn ontworpen voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Echter, andersom kunnen alle ProClick gereedschaptassen wél aan de staanders van de SR5 bedrijfswageninrichting worden opgehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maten (LxBxH) 260 mm x 149 mm x 120 mm
Gewicht 0,62 kg
Materia(a)l(en) PA6
staal
roestvrij staal
Kleur Coolgrey
Maximale belastbaarheid in kg 25
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads