text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 slanghouder

Artikelnr.:  1000018391 | Match code: SH PC SR5
 • Geordend transport van slangen, kabels en nog veel meer
 • snelle toegang, zelfs van buiten het voertuig
 • geïntegreerde haken voor extra bevestiging en sortering
 • eenvoudige installatie op SR5 zijprofielen met ProSafe gatenpatroon
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  0,62 kg
 • Maten (LxBxH)
  260 mm x 149 mm x 120 mm
 • Op voorraad leverbaar 22.01.2022
42,11 €

incl. 7,31 € BTW (netto 34,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De slanghouder kan op een willekeurige plaats aan het zijprofiel van het SR5-rek worden gemonteerd. Dankzij de afgeronde vorm kunnen persluchtslangen, verlengkabels en nog veel meer tijdens het vervoer veilig en netjes worden opgeborgen, zodat ze ter plaatse snel bij de hand zijn. De geïntegreerde haken houden andere voorwerpen vast, zoals een jas of veiligheidshelm. Het draagvermogen van elke haak is 8 kg, en de hele houder kan een last van maximaal 25 kg dragen.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting is snel en vrijwel zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde roestvrijstalen haken en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel. Gewoon ophangen en vastzetten met een borgschroef om te voorkomen dat de houder per ongeluk losschiet. Deze bevestigt zich rechtstreeks in het bestaande ProSafe gatenpatroon zonder het zijpaneel te beschadigen.

De SR5 accessoires met ProClick integratie maken vrijwel gereedschaploze installatie op het SR5 zijprofiel mogelijk. Ze kunnen eenvoudig en snel met haken die aan de achterkant zijn gemonteerd worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon. Er is geen behoefte aan ingewikkelde installatie- en installatiematerialen. Dit innoverende integratieproject maakt niet alleen een snelle verplaatsing van de accessoires mogelijk, maar zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in het zijprofiel blijven. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen met één haak, hebben de SR5 accessoires tot drie haken omdat ze ontworpen zijn voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bestelwageninrichting, en niet compatibel zijn met andere ProClick draagsystemen, zoals de ProClick Holder, ProClick gereedschapsbak, C-BOXX en AutoAssistant. Alle ProClick gereedschapstassen kunnen aan het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting worden gehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 25
Kleur coolgrey
Gewicht 0,62 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 260 mm x 149 mm x 120 mm
Materia(a)l(en) PA6
staal
roestvrij staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt