text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 slanghouder

Artikelnr.:   1000018391 |  Match code: SH SR5 |  EAN: 4045294910303
 • Geordend transport van slangen, kabels en nog veel meer
 • snelle toegang, zelfs van buiten het voertuig
 • geïntegreerde haken voor extra bevestiging en sortering
 • eenvoudige installatie op SR5 zijprofielen met ProSafe gatenpatroon
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  259 x 130 x 149 mm
 • Gewicht
  0,62 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
51,18 €

incl. 8,88 € BTW (netto 42,30 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De slanghouder kan op een willekeurige plaats aan het zijprofiel van het SR5-rek worden gemonteerd. Dankzij de afgeronde vorm kunnen persluchtslangen, verlengkabels en nog veel meer tijdens het vervoer veilig en netjes worden opgeborgen, zodat ze ter plaatse snel bij de hand zijn. De geïntegreerde haken houden andere voorwerpen vast, zoals een jas of veiligheidshelm. Het draagvermogen van elke haak is 8 kg, en de hele houder kan een last van maximaal 25 kg dragen.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting is snel en vrijwel zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde roestvrijstalen haken en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel. Gewoon ophangen en vastzetten met een borgschroef om te voorkomen dat de houder per ongeluk losschiet. Deze bevestigt zich rechtstreeks in het bestaande ProSafe gatenpatroon zonder het zijpaneel te beschadigen.

SR5 accessoires kunnen zonder gebruik te maken gereedschap aan het SR5 zijprofiel worden bevestigd. Accessoires kunnen snel en eenvoudig aan het standaard geïntegreerde ProSafe vastzetpunt worden opgehangen met behulp van de haak. Dit maakt complexe montage en duur bevestigingsmateriaal overbodig. Dit innovatieve bevestigingsconcept maakt het mogelijk de accessoires op een later moment eenvoudig te verplaatsen om aan eventuele veranderende wensen te voldoen, en laat geen onaantrekkelijke boorgaten achter in het zijprofiel. In tegenstelling tot ProClick gereedschapstassen met één haak hebben de accessoires voor de SR5 twee of drie haken, omdat ze zijn ontworpen voor hogere belastbaarheid. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden gebruikt in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Dit in tegenstelling tot de ProClick gereedschapstas, die altijd aan het zijprofiel van de SR5 bedrijfswageninrichting kan worden opgehangen.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 259 x 130 x 149 mm
Gewicht 0,62 kg
Materiaal PA6
Staal
roestvrij staal
Maximale belasting 25 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads