text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 pleisterdispenser

Artikelnr.:   1000018386 |  Match code: PSH PC SR5 |  EAN: 4045294910259
 • Pleisterdispenser voor snel wondverband, inclusief 40 pleisterstrips en 30 vingerpleisters
 • beschermd tegen stof en spatten door een transparant deksel
 • snelle en gereedschapsloze installatie op het SR5 zijprofiel met het ProSafe gatenpatroon
 • Maten (LxBxH)
  205 mm x 80 mm x 150 mm
 • Gewicht
  0,78 kg
 • Kleur
  Oranje
 • Op voorraad leverbaar 31.03.2023
89,06 €

incl. 15,46 € BTW (netto 73,60 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Dankzij de pleisterdispenser kunnen de pleisters direct in de SR5-laadruimte worden opgeslagen en tegen stof en spatten worden beschermd. Open simpelweg het transparante deksel voor gemakkelijke toegang en snelle wondverzorging. Eenvoudig, ongecompliceerd, en onmiddellijk beschikbaar.

De dispenser bevat 40 pleisterstrips 72x25 mm en 30 vingerpleisters 120x20 mm.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting gaat snel en zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde adapterplaat en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel.

De SR5 accessoires met geïintegreerde ProClick haken zijn zonder gereedschap aan de SR5 staanders te monteren. Ze kunnen eenvoudig en snel worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon, met behulp van haken aan de achterkant. Montagemateriaal en lastige montage zijn niet nodig. Deze innovatieve integratie maakt het mogelijk om de accessoires snel te verplaatsen, én zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in de staanderl ontstaan. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen, hebben de SR5-accessoires tot wel drie haken in plaats van één, omdat ze zijn ontworpen voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Echter, andersom kunnen alle ProClick gereedschaptassen wél aan de staanders van de SR5 bedrijfswageninrichting worden opgehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maten (LxBxH) 205 mm x 80 mm x 150 mm
Gewicht 0,78 kg
Materia(a)l(en) PA6
Kleur Oranje
Maximale belastbaarheid in kg 5
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads