text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 pleisterdispenser

Artikelnr.:   1000018386 |  Match code: PSH SR5 |  EAN: 4045294910259
 • Pleisterdispenser voor snel wondverband, inclusief 40 pleisterstrips en 30 vingerpleisters
 • beschermd tegen stof en spatten door een transparant deksel
 • snelle en gereedschapsloze installatie op het SR5 zijprofiel met het ProSafe gatenpatroon
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  205 x 80 x 150 mm
 • Gewicht
  0,78 kg
 • Kleur
  Oranje
 • Op voorraad
94,02 €

incl. 16,32 € BTW (netto 77,70 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Dankzij de pleisterdispenser kunnen de pleisters direct in de SR5-laadruimte worden opgeslagen en tegen stof en spatten worden beschermd. Open simpelweg het transparante deksel voor gemakkelijke toegang en snelle wondverzorging. Eenvoudig, ongecompliceerd, en onmiddellijk beschikbaar.

De dispenser bevat 40 pleisterstrips 72x25 mm en 30 vingerpleisters 120x20 mm.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting gaat snel en zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde adapterplaat en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel.

SR5 accessoires kunnen zonder gebruik te maken gereedschap aan het SR5 zijprofiel worden bevestigd. Accessoires kunnen snel en eenvoudig aan het standaard geïntegreerde ProSafe vastzetpunt worden opgehangen met behulp van de haak. Dit maakt complexe montage en duur bevestigingsmateriaal overbodig. Dit innovatieve bevestigingsconcept maakt het mogelijk de accessoires op een later moment eenvoudig te verplaatsen om aan eventuele veranderende wensen te voldoen, en laat geen onaantrekkelijke boorgaten achter in het zijprofiel. In tegenstelling tot ProClick gereedschapstassen met één haak hebben de accessoires voor de SR5 twee of drie haken, omdat ze zijn ontworpen voor hogere belastbaarheid. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden gebruikt in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Dit in tegenstelling tot de ProClick gereedschapstas, die altijd aan het zijprofiel van de SR5 bedrijfswageninrichting kan worden opgehangen.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 205 x 80 x 150 mm
Gewicht 0,78 kg
Materiaal PA6
Maximale belasting 5 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads