text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 pleisterdispenser

Artikelnr.:  1000018386 | Match code: PSH PC SR5
 • Pleisterdispenser voor snel wondverband, inclusief 40 pleisterstrips en 30 vingerpleisters
 • beschermd tegen stof en spatten door een transparant deksel
 • snelle en gereedschapsloze installatie op het SR5 zijprofiel met het ProSafe gatenpatroon
 • Kleur
  Oranje
 • Gewicht
  0,78 kg
 • Maten (LxBxH)
  205 mm x 80 mm x 150 mm
 • Op voorraad leverbaar 22.01.2022
77,20 €

incl. 13,40 € BTW (netto 63,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Dankzij de pleisterdispenser kunnen de pleisters direct in de SR5-laadruimte worden opgeslagen en tegen stof en spatten worden beschermd. Open simpelweg het transparante deksel voor gemakkelijke toegang en snelle wondverzorging. Eenvoudig, ongecompliceerd, en onmiddellijk beschikbaar.

De dispenser bevat 40 pleisterstrips 72x25 mm en 30 vingerpleisters 120x20 mm.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting gaat snel en zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde adapterplaat en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel.

De SR5 accessoires met ProClick integratie maken vrijwel gereedschaploze installatie op het SR5 zijprofiel mogelijk. Ze kunnen eenvoudig en snel met haken die aan de achterkant zijn gemonteerd worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon. Er is geen behoefte aan ingewikkelde installatie- en installatiematerialen. Dit innoverende integratieproject maakt niet alleen een snelle verplaatsing van de accessoires mogelijk, maar zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in het zijprofiel blijven. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen met één haak, hebben de SR5 accessoires tot drie haken omdat ze ontworpen zijn voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bestelwageninrichting, en niet compatibel zijn met andere ProClick draagsystemen, zoals de ProClick Holder, ProClick gereedschapsbak, C-BOXX en AutoAssistant. Alle ProClick gereedschapstassen kunnen aan het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting worden gehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 5
Kleur Oranje
Gewicht 0,78 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 205 mm x 80 mm x 150 mm
Materia(a)l(en) PA6
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt