text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 draadstanghouder

Artikelnr.:   1000018389 |  Match code: ZGSH SR5 |  EAN: 4045294910280
 • ideaal transport voor draadstangen, lasdraad, enz.
 • biedt directe en snelle toegang tot stangen en draad k
 • an worden geladen met DN 75 HT buizen
 • eenvoudige installatie op SR5 zijprofiel met ProSafe gatenpatroon
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  355 x 104 x 227 mm
 • Gewicht
  1,35 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
66,07 €

incl. 11,47 € BTW (netto 54,60 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De draadstanghouder dient om draadstangen en lange voorwerpen rechtstreeks op te bergen aan het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting. De vier uitsparingen in de houder zijn bedoeld voor het vasthouden van HT-buizen (ref. nr. 6000001746). De houder biedt opbergruimte voor voorwerpen zoals draadstangen, lasdraad of klemmen en schroefklemmen die veilig in het voertuig zijn opgeborgen voor snelle toegang.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting is snel en vrijwel zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde roestvrijstalen haken en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel. Gewoon ophangen en vastzetten met een borgschroef om te voorkomen dat de houder per ongeluk losschiet. Deze bevestigt zich rechtstreeks in het bestaande ProSafe gatenpatroon zonder het zijpaneel te beschadigen.

SR5 accessoires kunnen zonder gebruik te maken gereedschap aan het SR5 zijprofiel worden bevestigd. Accessoires kunnen snel en eenvoudig aan het standaard geïntegreerde ProSafe vastzetpunt worden opgehangen met behulp van de haak. Dit maakt complexe montage en duur bevestigingsmateriaal overbodig. Dit innovatieve bevestigingsconcept maakt het mogelijk de accessoires op een later moment eenvoudig te verplaatsen om aan eventuele veranderende wensen te voldoen, en laat geen onaantrekkelijke boorgaten achter in het zijprofiel. In tegenstelling tot ProClick gereedschapstassen met één haak hebben de accessoires voor de SR5 twee of drie haken, omdat ze zijn ontworpen voor hogere belastbaarheid. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden gebruikt in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Dit in tegenstelling tot de ProClick gereedschapstas, die altijd aan het zijprofiel van de SR5 bedrijfswageninrichting kan worden opgehangen.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 355 x 104 x 227 mm
Gewicht 1,35 kg
Materiaal PA6
Staal
roestvrij staal
Maximale belasting 25 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads