text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 draadstanghouder

Artikelnr.:  1000018389 | Match code: ZGSH PC SR5
 • ideaal transport voor draadstangen, lasdraad, enz.
 • biedt directe en snelle toegang tot stangen en draad k
 • an worden geladen met DN 75 HT buizen
 • eenvoudige installatie op SR5 zijprofiel met ProSafe gatenpatroon
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  1,35 kg
 • Maten (LxBxH)
  355 mm x 227 mm x 105 mm
 • Op voorraad leverbaar 22.01.2022
42,11 €

incl. 7,31 € BTW (netto 34,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De draadstanghouder dient om draadstangen en lange voorwerpen rechtstreeks op te bergen aan het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting. De vier uitsparingen in de houder zijn bedoeld voor het vasthouden van HT-buizen (ref. nr. 6000001746). De houder biedt opbergruimte voor voorwerpen zoals draadstangen, lasdraad of klemmen en schroefklemmen die veilig in het voertuig zijn opgeborgen voor snelle toegang.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting is snel en vrijwel zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde roestvrijstalen haken en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel. Gewoon ophangen en vastzetten met een borgschroef om te voorkomen dat de houder per ongeluk losschiet. Deze bevestigt zich rechtstreeks in het bestaande ProSafe gatenpatroon zonder het zijpaneel te beschadigen.

De SR5 accessoires met ProClick integratie maken vrijwel gereedschaploze installatie op het SR5 zijprofiel mogelijk. Ze kunnen eenvoudig en snel met haken die aan de achterkant zijn gemonteerd worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon. Er is geen behoefte aan ingewikkelde installatie- en installatiematerialen. Dit innoverende integratieproject maakt niet alleen een snelle verplaatsing van de accessoires mogelijk, maar zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in het zijprofiel blijven. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen met één haak, hebben de SR5 accessoires tot drie haken omdat ze ontworpen zijn voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bestelwageninrichting, en niet compatibel zijn met andere ProClick draagsystemen, zoals de ProClick Holder, ProClick gereedschapsbak, C-BOXX en AutoAssistant. Alle ProClick gereedschapstassen kunnen aan het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting worden gehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 25
Kleur coolgrey
Gewicht 1,35 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 355 mm x 227 mm x 105 mm
Materia(a)l(en) PA6
staal
roestvrij staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt