text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 C-BOXX houder

Artikelnr.:   1000018390 |  Match code: CB H PC SR5 | EAN: 4045294910297
 • Houder voor C-BOXX op de SR5 bestelwageninrichting
 • gemakkelijk en snel toegankelijk, zelfs van buiten het voertuig,
 • inclusief klittenbandstrip voor snelle bevestiging
 • eenvoudige installatie op SR5 zijprofiel met ProSafe gatenpatroon
 • Maten (LxBxH)
  209 mm x 222 mm x 63 mm
 • Gewicht
  2,41 kg
 • Kleur
  Coolgrey
 • Op voorraad leverbaar 23.03.2023
56,63 €

incl. 9,83 € BTW (netto 46,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze houder biedt een veilige en overzichtelijke plaats voor de C-BOXX op het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting. Dit maakt een gemakkelijke en snelle toegang mogelijk, zelfs van buiten het voertuig. De geïntegreerde klittenbandstrip biedt extra bevestigingszekerheid onderweg. Na het losmaken kan de C-BOXX eenvoudig en snel met één hand worden verwijderd.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting is snel en vrijwel zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde roestvrijstalen haken en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel. Gewoon ophangen en vastzetten met een borgschroef om te voorkomen dat de houder per ongeluk losschiet. Deze past rechtstreeks in het bestaande ProSafe gatenpatroon zonder het zijpaneel te beschadigen.

(Leveringsomvang zonder C-BOXX)

 

De SR5 accessoires met geïintegreerde ProClick haken zijn zonder gereedschap aan de SR5 staanders te monteren. Ze kunnen eenvoudig en snel worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon, met behulp van haken aan de achterkant. Montagemateriaal en lastige montage zijn niet nodig. Deze innovatieve integratie maakt het mogelijk om de accessoires snel te verplaatsen, én zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in de staanderl ontstaan. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen, hebben de SR5-accessoires tot wel drie haken in plaats van één, omdat ze zijn ontworpen voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Echter, andersom kunnen alle ProClick gereedschaptassen wél aan de staanders van de SR5 bedrijfswageninrichting worden opgehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maten (LxBxH) 209 mm x 222 mm x 63 mm
Gewicht 2,41 kg
Materia(a)l(en) PA6
staal
roestvrij staal
polyester
Kleur Coolgrey
Maximale belastbaarheid in kg 20
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads