text.skipToContent text.skipToNavigation

Opbergtas met inzetbakje H95 SR5

Artikelnr.:  1000018384 | Match code: AB IB H95 PC SR5
 • Opbergtas met H95 inzetbakje voor kleine onderdelen en verbruiksartikelen
 • kan worden gesplitst met de ProPartitions
 • voor snelle installatie zonder gereedschap op het SR5 zijprofiel met ProSafe.
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  1,23 kg
 • Maten (LxBxH)
  314 mm x 109 mm x 99 mm
 • Op voorraad leverbaar 26.01.2022
28,07 €

incl. 4,87 € BTW (netto 23,20 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De opbergtas met inzetbak 2x6 H95 is de optimale aanvulling op uw SR5 bestelwageninrichting. Dankzij de geïntegreerde verdeelgeleiders en de meegeleverde verdeelschotten (5 x verdeelschot inzetbak 2x0 H95) kunt u de binnenkant van de inzetbak naar wens onderverdelen.

Als het opbergvak boven de klapwerkbank of de bankschroef wordt geplaatst, biedt het ideale opbergruimte voor kleine onderdelen en verbruiksartikelen, zoals schroeven, zodat deze altijd binnen handbereik zijn.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting gaat zonder gereedschap en snel, met behulp van de geïntegreerde adapterplaat en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel.

De SR5 accessoires met ProClick integratie maken vrijwel gereedschaploze installatie op het SR5 zijprofiel mogelijk. Ze kunnen eenvoudig en snel met haken die aan de achterkant zijn gemonteerd worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon. Er is geen behoefte aan ingewikkelde installatie- en installatiematerialen. Dit innoverende integratieproject maakt niet alleen een snelle verplaatsing van de accessoires mogelijk, maar zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in het zijprofiel blijven. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen met één haak, hebben de SR5 accessoires tot drie haken omdat ze ontworpen zijn voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bestelwageninrichting, en niet compatibel zijn met andere ProClick draagsystemen, zoals de ProClick Holder, ProClick gereedschapsbak, C-BOXX en AutoAssistant. Alle ProClick gereedschapstassen kunnen aan het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting worden gehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 5
Kleur coolgrey
Gewicht 1,23 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 314 mm x 109 mm x 99 mm
Materia(a)l(en) staal
PA6
ABS
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt