text.skipToContent text.skipToNavigation

Opbergtas met inzetbakje H95 SR5

Artikelnr.:   1000018384 |  Match code: AB IB H95 SR5 |  EAN: 4045294910235
 • Opbergtas met H95 inzetbakje voor kleine onderdelen en verbruiksartikelen
 • kan worden gesplitst met de ProPartitions
 • voor snelle installatie zonder gereedschap op het SR5 zijprofiel met ProSafe.
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  314 x 109 x 99 mm
 • Gewicht
  1,23 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
34,24 €

incl. 5,94 € BTW (netto 28,30 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De opbergtas met inzetbak 2x6 H95 is de optimale aanvulling op uw SR5 bestelwageninrichting. Dankzij de geïntegreerde verdeelgeleiders en de meegeleverde verdeelschotten (5 x verdeelschot inzetbak 2x0 H95) kunt u de binnenkant van de inzetbak naar wens onderverdelen.

Als het opbergvak boven de klapwerkbank of de bankschroef wordt geplaatst, biedt het ideale opbergruimte voor kleine onderdelen en verbruiksartikelen, zoals schroeven, zodat deze altijd binnen handbereik zijn.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting gaat zonder gereedschap en snel, met behulp van de geïntegreerde adapterplaat en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel.

SR5 accessoires kunnen zonder gebruik te maken gereedschap aan het SR5 zijprofiel worden bevestigd. Accessoires kunnen snel en eenvoudig aan het standaard geïntegreerde ProSafe vastzetpunt worden opgehangen met behulp van de haak. Dit maakt complexe montage en duur bevestigingsmateriaal overbodig. Dit innovatieve bevestigingsconcept maakt het mogelijk de accessoires op een later moment eenvoudig te verplaatsen om aan eventuele veranderende wensen te voldoen, en laat geen onaantrekkelijke boorgaten achter in het zijprofiel. In tegenstelling tot ProClick gereedschapstassen met één haak hebben de accessoires voor de SR5 twee of drie haken, omdat ze zijn ontworpen voor hogere belastbaarheid. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden gebruikt in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Dit in tegenstelling tot de ProClick gereedschapstas, die altijd aan het zijprofiel van de SR5 bedrijfswageninrichting kan worden opgehangen.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 314 x 109 x 99 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 310 x 106 x 95 mm
Gewicht 1,23 kg
Materiaal Staal
PA6
ABS
Maximale belasting 5 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads