text.skipToContent text.skipToNavigation

Opbergtas met inzetbakje H95 SR5

Artikelnr.:   1000018384 |  Match code: AB IB H95 PC SR5 | EAN: 4045294910235
 • Opbergtas met H95 inzetbakje voor kleine onderdelen en verbruiksartikelen
 • kan worden gesplitst met de ProPartitions
 • voor snelle installatie zonder gereedschap op het SR5 zijprofiel met ProSafe.
 • Maten (LxBxH)
  314 mm x 109 mm x 99 mm
 • Gewicht
  1,23 kg
 • Kleur
  Coolgrey
 • Op voorraad leverbaar 23.03.2023
32,43 €

incl. 5,63 € BTW (netto 26,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De opbergtas met inzetbak 2x6 H95 is de optimale aanvulling op uw SR5 bestelwageninrichting. Dankzij de geïntegreerde verdeelgeleiders en de meegeleverde verdeelschotten (5 x verdeelschot inzetbak 2x0 H95) kunt u de binnenkant van de inzetbak naar wens onderverdelen.

Als het opbergvak boven de klapwerkbank of de bankschroef wordt geplaatst, biedt het ideale opbergruimte voor kleine onderdelen en verbruiksartikelen, zoals schroeven, zodat deze altijd binnen handbereik zijn.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting gaat zonder gereedschap en snel, met behulp van de geïntegreerde adapterplaat en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel.

De SR5 accessoires met geïintegreerde ProClick haken zijn zonder gereedschap aan de SR5 staanders te monteren. Ze kunnen eenvoudig en snel worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon, met behulp van haken aan de achterkant. Montagemateriaal en lastige montage zijn niet nodig. Deze innovatieve integratie maakt het mogelijk om de accessoires snel te verplaatsen, én zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in de staanderl ontstaan. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen, hebben de SR5-accessoires tot wel drie haken in plaats van één, omdat ze zijn ontworpen voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Echter, andersom kunnen alle ProClick gereedschaptassen wél aan de staanders van de SR5 bedrijfswageninrichting worden opgehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maten (LxBxH) 314 mm x 109 mm x 99 mm
Binnenmaten (LxBxH) 310,0 mm x 106,0 mm x 95,0 mm
Gewicht 1,23 kg
Materia(a)l(en) staal
PA6
ABS
Kleur Coolgrey
Maximale belastbaarheid in kg 5
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads