text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX72G verbanddoos pers.auto DIN13164

Artikelnr.:   1000011392 |  Match code: I-72 G PKWVK |  EAN: 4045294738648
 • inclusief verbandtrommel conform DIN 13164
 • robuust en belastbaar
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • geïntegreerde draaggreep
 • individuele uitrusting optimaliseert werkprocessen
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  316 x 367 x 72 mm
 • Gewicht
  1,38 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
61,83 €

incl. 10,73 € BTW (netto 51,10 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze i-BOXX 72 G is uitgerust conform DIN 13164 voor personenwagen-verbandtrommels. De i-BOXX kan zowel in personenwagens als in bestelwagens worden gebruikt. Door de geïntegreerde compartimenteninzet zijn de verbandmaterialen overzichtelijk gerangschikt. Met handige accessoires zoals de i-BOXX wandhouder G kan de i-BOXX 72 G in geval van nood goed zichtbaar en binnen handbereik aan de aluperfoplaat of aan het verdeelschot worden geplaatst. Het transparante deksel maakt een vrij zicht op de inhoud van de i-BOXX mogelijk. Ontbrekend of aangebroken verbandmateriaal valt zo meteen op en kan worden vervangen.
Dankzij de mogelijke integratie in een LS-BOXX G of een i-BOXX-Rack G kan de i-BOXX 72 G ook eenvoudig meteen worden meegenomen naar de werklocatie. Bovendien past de i-BOXX ook in het L-BOXX-systeem en behoudt het alle functionaliteiten.

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare bak in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de kleuren is de L-BOXX 72 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 316 x 367 x 72 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 261 x 340 x 63 mm
Gewicht 1,38 kg
Materiaal ABS
PC
Maximale belasting 3 kg
Variant inclusief verbanddoos
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads