text.skipToContent text.skipToNavigation

SCONTAINER 1200 EL

Artikelnr.:   1000016408 |  Match code: SCON 1200 EL |  EAN: 4045294869014
 • Mobiel depot met optioneel reksysteem
 • Minimaal opstelvlak, maximale gebruiksruimte
 • Naadloze integratie in transport- en logistieke keten
 • Lage aankoop- en onderhoudskosten
 • uitgerust met een elektronisch cijferslot
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  1.200 x 800 x 1.200 mm
 • Gewicht
  119,00 kg
 • Binnenkort leverbaar
  12.08.2024
2.571,37 €

incl. 446,27 € BTW (netto 2.125,10 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De sContainer 1200 EL is een mobiel, afsluitbaar depot dat op grond van zijn basisafmetingen in europallet-formaat optimaal kan worden geïntegreerd in elke transport- en logistieke keten. Dankzij uitgebreide toebehoren en individualiseringsmogelijkheden biedt hij veelzijdige mogelijkheden om gereedschappen en materialen op te bergen. 

De sContainer EL is voorzien van een elektronisch cijferslot waarmee ook verschillende autorisatieniveaus bijv. bij gebruik van meerdere sContainers kunnen worden ingesteld. 

De basis vormt een massief frame, voor een lading van maximaal 500 kg. Het manteloppervlak bestaat uit poedergecoat plaatstaal. Een kunststof kap voorkomt op betrouwbare wijze dat regen naar binnen dringt. Via de grote deur is het interieur makkelijk toegankelijk. Als vloeroppervlak wordt de robuuste SoboGrip-vloer gebruikt. Uniek is dat componenten van de inrichting SR5 in het interieur kunnen worden gemonteerd, wat voor een optimale organisatie en extra ladingbeveiliging zorgt. Niet alleen de basisafmetingen komen overeen met die van europallets, maar ook de geometrie van de vloergroep, waardoor de sContainer zonder problemen compatibel is met gangbare heftrucks. De container kan ook van hijsogen worden voorzien, zodat hij comfortabel en veilig over meerdere verdiepingen kan worden getransporteerd. Niet alleen de functies van de sContainer zijn veelzijdig. Dat geldt ook voor zijn toepassingsmogelijkheden. Hij kan als aanvulling op en als een alternatief voor een conventionele bedrijfswagen worden ingezet. Bij een rechtstreekse vergelijking zijn de lage aanschaf- en onderhoudskosten onovertroffen. Vooral bij langdurige bouwwerkzaamheden kan het handig zijn om in plaats van elke dag met grote voertuigen gereedschappen en materiaal te vervoeren, deze in een sContainer op de bouwplaats op te bergen. Ook in de stad waar het rijden met een bedrijfswagen lastig is, vormt de sContainer een interessant alternatief. De medewerkers kunnen dan zelf beslissen met welk vervoersmiddel zij naar de bouwplaats komen. Ook voor service- en onderhoudswerkzaamheden is de sContainer uitstekend inzetbaar: als deze op de doellocatie staat, is de monteur flexibel wat de reisopties betreft en heeft hij de mogelijkheid om zijn gereedschappen comfortabel en veilig direct op de gebruikslocatie te bewaren. Bovendien biedt de sContainer een groot oppervlak voor bedrijfslogo's of reclame die met de stickerconfigurator van mySortimo graphics kunnen worden gemaakt. Zo wordt de opbergruimte tegelijkertijd de ideale en voordelige reclamedrager.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 1.200 x 800 x 1.200 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 1.069 x 711,5 x 925 mm
Gewicht 119,00 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads