text.skipToContent text.skipToNavigation
27-aug-2018

Sortimo op IAA Commercial Vehicles 2018 met exclusieve innovaties - ‘We drive the market expectations!’

Met de nieuwe mySortimo marktplaats creëert Sortimo een hoogproductieve omgeving voor de klant. Daarnaast biedt Sortimo mogelijkheden om het dagelijkse werk verder te professionaliseren met behulp van zijn full-service oplossingen en ongelimiteerde extra’s. Dit alles met slechts één doel: de productiviteit opdrijven. Bezoekers kunnen de mySortimo marktplaats live on site ervaren, op de Sortimo-stand (hall 13, stand C48) van 20 tot 27 september 2018.

Unieke producten en aankoopervaringen. Op een oppervlakte van meer dan 600 m² stelt Sortimo niet alleen baanbrekende innovaties voor, maar ook een full-serviceaanbod dat een nieuw tijdperk inluidt op vlak van mobiliteitsoplossingen voor logistiek, industrie, vakmannen en –vrouwen die veel verder gaan dan uitsluitend rekkensystemen voor bedrijfsvoertuigen.

mySortimo marktplaats

De mySortimo marktplaats biedt totaaloplossingen voor de optimalisatie van het dagdagelijkse werk. Vakmannen en –vrouwen, fleet managers en logistiek verantwoordelijken vinden er oplossingen en aanbiedingen voor de perfecte organisatie van de werkplaats in de meest beperkte ruimte. Centraal bij zijn ontwikkelingen zette Sortimo de processen en de werkprocedures van zijn klanten op de eerste plaats en hield rekening met de meest moderne methodes voor werkplaatsorganisatie. Op mySortimo krijgt de klant dan ook een honderd procent geïndividualiseerde, sleutel-op-de-deur oplossing voor zijn bedrijfsvoertuig, een full-service concept en één enkel aanspreekpunt.

“Met deze ontwikkeling hebben we echte meerwaarde op maat van de klant gecreëerd,” aldus Reinhold Braun, managing director van Sortimo International GmbH. “De mySortimo marktplaats biedt een breed spectrum unieke innovaties met een revolutionaire impact op de werkdag van de vakman en –vrouw.”

De klant centraal

De mySortimo marktplaats biedt de perfecte mix van on- en offline services zodat de vakman en –vrouw van morgen kan inspelen op de hogere eisen inzake efficiëntie, productiviteit én het nijpende tekort aan gespecialiseerde werkkrachten.

Met de zogenaamde co-creatiemethode plaatst Sortimo de klant centraal en focust op zijn vereisten van vandaag én morgen. Zo kan hij alle voordeel halen uit een maximale vereenvoudiging en professionalisering van zijn dagelijkse werk. Extra services zoals bijvoorbeeld het aanmaken van voertuigstickers via de online configurator “mySortimo graphics” bieden een meerwaarde bovenop de reeds vertrouwde SORTIMO- kwaliteit.

 
Perscontact
Nick van Dessel
Manager
Marketing
+32 2 355 03 70
nvandessel@sortimo.be