text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe ladingbeveiligingsnet 1400x1025

Artikelnr.:   1000001305 |  Match code: ZLSN 1,4X1 PS |  EAN: 4045294213312
 • Bijzonder geschikt voor moeilijk vast te zetten, onregelmatige of ronde lasten
 • Getest overeenkomstig Richtlijn VDI 2700, deel 3,3
 • Draagvermogen tot 400 dan
 • Vier spanbanden met ratel, twee met klemgespen
 • Wordt geleverd in een handige stoffen tas
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  1.400 x 1.025 x 30 mm
 • Gewicht
  3,20 kg
 • Kleur
  Antraciet
 • Op voorraad
360,46 €

incl. 62,56 € BTW (netto 297,90 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Het ProSafe ladingbeveiligingsnet beveiligt uw waardevolle vracht op ideale wijze en is vooral ideaal voor moeilijk te beveiligen, volumineuze of zelfs ronde vracht. Dankzij het ProSafe-systeem kan het net worden aangesloten op de ProSafe-interfaces van de Sortimo SR4- en Globelyst4-bedrijfswageninrichting, op ProSafe-spanrails, op de SoboGrip ProSafe-vloer of zelfs op de originele spanpunten van de bestelwagen Dit betekent dat u altijd een geschikt bevestigingspunt bij de hand hebt, zeer flexibel bent en tijd bespaart bij het professioneel vastzetten van uw lading.

Het net is zeer robuust, scheurbestendig en is vervaardigd van eersteklas materialen, waardoor het een extreem lange levensduur heeft. Maaswijdte: Ca. 120 x 120 mm met een bandbreedte van 25 mm. Aan het net zijn vier spanbanden met ratelgesp en twee met klemgesp bevestigd. Het ladingbeveiligingsnet wordt geleverd in een handige stoffen zak.

De kwaliteit en functionaliteit van de ladingbeveiligingsnetten zijn getest en gecertificeerd door Dekra in overeenstemming met de verordening VDI 2700 pagina 3.3. De veerkracht tot 400 daN is ook getest en gecertificeerd door Dekra - u kunt dus vertrouwen op een lang en functioneel gebruik van uw ProSafe ladingbeveiligingsnetten. En nog beter, de flexibiliteit van de ProSafe systemen bespaart u bovendien enorm veel tijd bij het beveiligen van uw lading.

Het ProSafe ladingbeveiligingsnet zet uw waardevolle lading veilig vast en is vooral ideaal voor moeilijk vast te zetten lading door een afwijkende of ronde vorm. Dankzij het ProSafe ladingbeveiligingssyteem kan het net worden gehangen aan de ProSafe staanders van de Sortimo bedrijfswageninrichting, aan de vastzetrails, aan de Sobogrip ProSafe vloer of zelfs aan de originele verankerpunten van het voertuig. U hebt daarom altijd een geschikt verankerpunt beschikbaar. Het ladingbeveiligingsnet is getest in overeenstemming met Richtlijn VDI 2700 Blad 3.3 en heeft een draagvermogen van maximaal 400 daN. Maaswijdte: Ca. 120 x 120 mm met een bandbreedte van 25 mm.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 1.400 x 1.025 x 30 mm
Gewicht 3,20 kg
Materiaal PA6
polyester
Staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads