text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe ladingbeveiligingsnet 1400x1025

Artikelnr.:   1000001305 |  Match code: ZLSN 1,4X1 PS |  EAN: 4045294213312
 • bijzonder geschikt voor moeilijk te zekeren lasten, oneven of ronde vormen
 • talrijke bevestigingsmogelijkheden
 • getest volgens richtlijn VDI 2700 pag. 3.3
 • heeft een draagkracht tot 400 daN
 • vier spanbanden met ratel, twee met klemslot
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  1.400 x 1.025 x 30 mm
 • Gewicht
  3,20 kg
 • Kleur
  Antraciet
 • Op voorraad
360,46 €

incl. 62,56 € BTW (netto 297,90 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Het ProSafe Ladingbeveiligingsnet beveiligt uw waardevolle vracht en is vooral ideaal voor moeilijk te zekeren, niet-vormvaste of zelfs ronde vracht. Dankzij het ProSafe systeem kan het net worden vastgehaakt aan de ProSafe staanders en dwarsbalken van de Globelyst bedrijfswageninrichting, aan spanrails, aan de Sobogrip ProSafe vloer of zelfs aan de originele bevestigingspunten van het voertuig. Zo heeft u altijd een geschikt bevestigingspunt bij de hand en bent u volledig flexibel in uw werkzaamheden, wat weer betekent dat u tijd bespaart terwijl u uw lading professioneel vastzet.

Het net is uiterst robuust, scheurvast en vervaardigd uitsluitend uit eersteklas materialen, waardoor het een extreem lange levensduur heeft. De maaswijdte omvat 120 x 120 mm met een bandbreedte van 25 mm. Aan het net zitten vier bevestigingsriemen met ratelsluitingen en twee met klemgespen. Het ladingbeveiligingsnet wordt geleverd in een handige stoffen zak.

De kwaliteit en functionaliteit van de ladingbeveiligingsnetten zijn getest en gecertificeerd door Dekra in overeenstemming met de verordening VDI 2700 pagina 3.3. De veerkracht tot 400 daN is ook getest en gecertificeerd door Dekra - u kunt dus vertrouwen op een lang en functioneel gebruik van uw ProSafe ladingbeveiligingsnetten. En nog beter, de flexibiliteit van de ProSafe systemen bespaart u bovendien enorm veel tijd bij het beveiligen van uw lading.

Het ProSafe ladingbeveiligingsnet zet uw waardevolle lading veilig vast en is vooral ideaal voor moeilijk vast te zetten lading door een afwijkende of ronde vorm. Dankzij het ProSafe ladingbeveiligingssyteem kan het net worden gehangen aan de ProSafe staanders van de Sortimo bedrijfswageninrichting, aan de vastzetrails, aan de Sobogrip ProSafe vloer of zelfs aan de originele verankerpunten van het voertuig. U hebt daarom altijd een geschikt verankerpunt beschikbaar. Het ladingbeveiligingsnet is getest in overeenstemming met Richtlijn VDI 2700 Blad 3.3 en heeft een draagvermogen van maximaal 400 daN. Maaswijdte: Ca. 120 x 120 mm met een bandbreedte van 25 mm.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 1.400 x 1.025 x 30 mm
Gewicht 3,20 kg
Materiaal PA6
polyester
Staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads