text.skipToContent text.skipToNavigation

E-BOXX 400x300x148

Artikelnr.:   37234049 |  Match code: E-BOXX 400X300X148 | EAN: 4014599234049
 • Temperatuurbestendig van -20 °C tot +100 °C
 • Standaardcontainer maakt goederenverkeer voor verschillende firma’s mogelijk
 • bestand tegen verschillende chemicaliën
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • optioneel met deksel en ladingbeveiligingselementen
 • Maten (LxBxH)
  400 mm x 300 mm x 148 mm
 • Gewicht
  0,95 kg
 • Kleur
  Blauw
 • Binnenkort leverbaar leverbaar 24.03.2023
23,84 €

incl. 4,14 € BTW (netto 19,70 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Met de E-BOXX (bxdxh: 400 x 300 x 148 mm) hebt u een praktische allrounder voor de opslag en het transport van uw producten. Het is de KLT-bak (ook wel eurokrat of eurobak genoemd) van Sortimo. Door de gestandaardiseerde constructiekenmerken van de E-BOXX kan de transport-, opslag- en vervoerstechniek ook buiten de eigen onderneming efficiënter worden gemaakt. Daarmee is de E-BOXX uitermate geschikt voor het goederenverkeer in de automobielindustrie. Dankzij de perfect op elkaar afgestemde maatvoeringen zijn de E-BOXXen uitermate geschikt om goederen compact en gestapeld, maar ook veilig te bewaren. Hierdoor bespaart u niet alleen opslag- en transportkosten maar vooral cash.    

Dankzij het kunststofmateriaal is de Euronorm BOXX bestand tegen verscheidene oliën, zuren en logen, Temperatuurbestendig van -20 °C tot +100 °C en kenmerkt zich door duurzaamheid en rendabiliteit. Bovendien kan deze eenvoudig in bundels gepalletiseerd, maar ook in Sortimo-bedrijfswageninrichtingen worden geïntegreerd. Met toebehoren zoals de zittingshouder kan de E-BOXX worden vastgemaakt op de bijrijdersstoel. Met het optionele deksel kan de E-BOXX naar boven worden afgesloten, zodat de inhoud er niet uit kan vallen.

Met de E-BOXX hebt u een praktische allrounder voor de opslag en het transport van uw producten. Het is de KLT-bak (ook wel eurokrat of eurobak genoemd) van Sortimo. Door de gestandaardiseerde constructiekenmerken van de E-BOXX kan de transport-, opslag- en vervoerstechniek ook buiten de eigen onderneming efficiënter worden gemaakt. Daarmee is de E-BOXX uitermate geschikt voor het goederenverkeer in de automobielindustrie. Dankzij de perfect op elkaar afgestemde maatvoeringen zijn de E-BOXXen uitermate geschikt om goederen compact en gestapeld, maar ook veilig te bewaren. Hierdoor bespaart u niet alleen opslag- en transportkosten maar vooral cash. Dankzij het kunststofmateriaal is de Euronorm BOXX bestand tegen verscheidene oliën, zuren en logen, Temperatuurbestendig van -20 °C tot +100 °C en kenmerkt zich door duurzaamheid en rendabiliteit. Bovendien kan deze eenvoudig in bundels gepalletiseerd, maar ook in Sortimo-bedrijfswageninrichtingen worden geïntegreerd. Met toebehoren zoals de zittingshouder kan de E-BOXX worden vastgemaakt op de bijrijdersstoel. Met het optionele deksel kan de E-BOXX naar boven worden afgesloten, zodat de inhoud er niet uit kan vallen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maten (LxBxH) 400 mm x 300 mm x 148 mm
Binnenmaten (LxBxH) 260,0 mm x 345,0 mm x 140,0 mm
Gewicht 0,95 kg
Materia(a)l(en) PP
Kleur Blauw
Maximale belastbaarheid in kg 20
Variant leeg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt