text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Spijkerzak M

Artikelnr.:  6000013929 | Match code: PC NT M
 • ideaal voor spijkers, schroeven en kleine onderdelen
 • opbergruimte afsluitbaar met trekband zes elastische lussen voor handgereedschap
 • perfect te combineren met de ProClick houder en gereedschapsriem
 • compatibel met het hele ProClick systeem en SR5 bedrijfswageninrichting
 • Kleur
  Zwart
 • Gewicht
  0,29 kg
 • Maten (LxBxH)
  250 mm x 120 mm x 80 mm
 • Op voorraad leverbaar 21.01.2022
25,41 €

incl. 4,41 € BTW (netto 21,00 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De afsluitbare opbergruimte maakt de stevige ProClick spijkertas M perfect voor het opbergen en vervoeren van verbruiksmaterialen zoals spijkers en schroeven. Het kan echter ook worden gebruikt voor veiligheidsbrillen, oorbeschermers en veiligheidshandschoenen. Extra handgereedschap kan worden meegenomen in de zes elastische lussen die aan de zijkanten zijn bevestigd. Dit maakt de ProClick Nail Pocket een echte allrounder voor elke klusser.

Het spijkerzakje past perfect bij de ProClick Holder aan uw gereedschapsriem. Zo heeft u altijd het juiste gereedschap en verbruiksmateriaal bij de hand, en dat bespaart veel tijd bij het werken op een ladder. De gereedschapstas kan ook worden gebruikt als een flexibel en intelligent opbergsysteem op de SR5 bedrijfswageninrichting, in de C-BOXX, de houder of op de AutoAssistant.

Het ProClick-systeem is een nieuwe productlijn voor mobiel werken die zich naadloos integreert in de werkdag van elke professional. Ontwikkeld door BS Systems, een joint venture tussen Sortimo en BOSCH, is de ProClick een productlijn die het mogelijk maakt om gereedschap en werkmaterialen direct bij u te dragen met behulp van textiel zakken/tassen. Het is ook perfect te combineren met het EcoSystem van Sortimo en BOSCH. Met andere woorden, het is compatibel met een grote verscheidenheid aan bestaande Sortimo en BOSCH producten - ongeacht het merk. Onbeperkte mogelijkheden met één klik: Het gepatenteerde systeem bestaat uit twee hoofdelementen: De ProClick houder en de haak. Wanneer u de twee voorwerpen samenbrengt, is er een "klik", die aangeeft dat de haak is vastgeklikt en stevig is bevestigd. Het ProClick systeem is een ideale metgezel in vrijwel alle situaties van uw dagelijks werk, omdat de tassen zowel in de bekende Sortimo ProSafe als in de ProClick houder kunnen worden bevestigd, met behulp van de haken. Dit betekent dat de ProClick producten ook gebruikt kunnen worden als accessoires in de bedrijfswageninrichting, en omgekeerd kan de bedrijfswageninrichting gebruikt worden als praktisch opbergsysteem voor de ProClick tassen, die met de gereedschapsriem meegenomen kunnen worden op de bouwplaats. Naast de bevestigingsmogelijkheden op de bedrijfswageninrichting, hebben ook andere Sortimo producten, zoals de AutoAssistant en de C-BOXX, bevestigingspunten voor de ProClick tassen. Ze kunnen hier dus ook snel worden opgehangen en dienen als extra opslagplaats. De ProClick tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Ze zijn gemaakt van stevig polyester (1000 den) en voorzien van praktische verdelers, lussen en houders, zodat gereedschap en verbruiksartikelen allemaal hun eigen vaste plaats hebben en gemakkelijk kunnen worden teruggevonden. Vooral in combinatie met de gereedschapsriem bieden de ProClick-tassen, in tegenstelling tot broekzakken, een perfect overzicht van het werkmateriaal, kunnen ze vooraf worden geladen naargelang van de specifieke taak en kunnen ze snel worden vervangen. De reflecterende strips aan de zijkanten verbeteren de zichtbaarheid in het donker en bieden extra bescherming - vooral in de donkere wintermaanden.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 5
Kleur Zwart
Gewicht 0,29 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 250 mm x 120 mm x 80 mm
Materia(a)l(en) polyester
roestvrij staal
ABS
PA6
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt