text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Gereedschapstas L 39

Artikelnr.:  6000013932 | Match code: PC WKZT L 39
 • open tas voor handgereedschap
 • 15 elastische lussen binnen en buiten
 • extra zakje aan de buitenzijde voor kleine materialen en afzonderlijk inwendig compartiment
 • geïntegreerde hamerlus en metalen ring
 • compatibel met het gehele ProClick systeem en de SR5 bedrijfswageninrichting
 • Kleur
  Zwart
 • Gewicht
  0,59 kg
 • Maten (LxBxH)
  250 mm x 200 mm x 150 mm
 • Op voorraad leverbaar 24.01.2022
38,12 €

incl. 6,62 € BTW (netto 31,50 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De L 39 ProClick gereedschaptas biedt opbergruimte voor alle soorten handgereedschap en verbruiksartikelen. In het open vak kunt u uw plooimeter of zelfs een kleine accuschroevendraaier netjes opbergen. Dunne gereedschappen, zoals inbussleutels en steeksleutels, kunnen in het aparte binnenvak worden opgeborgen.

De 15 elastische lussen - negen binnenin en zes aan de buitenkant - zorgen voor een ordelijke en overzichtelijke opslag van schroevendraaiers. 16 minilussen aan de binnenkant maken het mogelijk om schroevendraaiers en boren in te steken. Het extra vak aan de voorkant is compatibel met de inzetbakjes 1x1 H63 (2 stuks) of 1x2 H63 (1 stuk), waardoor het de perfecte opbergmogelijkheid is voor kleine onderdelen. Met een steun aan de achterkant kunt u de tas op zichzelf gebruiken, bijvoorbeeld op uw werkbank. Bovendien heeft de L 39 een hamerlus, een metalen lus voor het dragen van gereedschap met een riemclip (zoals een rolmaat) en een lus met stopgesp voor het ophangen van plakband.

De gereedschapstas past perfect bij de ProClick houder aan uw gereedschapsriem. Zo heeft u altijd het juiste gereedschap en verbruiksmateriaal bij de hand, en dat bespaart veel tijd bij het werken op een ladder. De gereedschapstas kan ook worden gebruikt als een flexibel en intelligent opbergsysteem op de SR5 bedrijfswageninrichting, in de C-BOXX, de houder of op de AutoAssistant.

Het ProClick-systeem is een nieuwe productlijn voor mobiel werken die zich naadloos integreert in de werkdag van elke professional. Ontwikkeld door BS Systems, een joint venture tussen Sortimo en BOSCH, is de ProClick een productlijn die het mogelijk maakt om gereedschap en werkmaterialen direct bij u te dragen met behulp van textiel zakken/tassen. Het is ook perfect te combineren met het EcoSystem van Sortimo en BOSCH. Met andere woorden, het is compatibel met een grote verscheidenheid aan bestaande Sortimo en BOSCH producten - ongeacht het merk. Onbeperkte mogelijkheden met één klik: Het gepatenteerde systeem bestaat uit twee hoofdelementen: De ProClick houder en de haak. Wanneer u de twee voorwerpen samenbrengt, is er een "klik", die aangeeft dat de haak is vastgeklikt en stevig is bevestigd. Het ProClick systeem is een ideale metgezel in vrijwel alle situaties van uw dagelijks werk, omdat de tassen zowel in de bekende Sortimo ProSafe als in de ProClick houder kunnen worden bevestigd, met behulp van de haken. Dit betekent dat de ProClick producten ook gebruikt kunnen worden als accessoires in de bedrijfswageninrichting, en omgekeerd kan de bedrijfswageninrichting gebruikt worden als praktisch opbergsysteem voor de ProClick tassen, die met de gereedschapsriem meegenomen kunnen worden op de bouwplaats. Naast de bevestigingsmogelijkheden op de bedrijfswageninrichting, hebben ook andere Sortimo producten, zoals de AutoAssistant en de C-BOXX, bevestigingspunten voor de ProClick tassen. Ze kunnen hier dus ook snel worden opgehangen en dienen als extra opslagplaats. De ProClick tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Ze zijn gemaakt van stevig polyester (1000 den) en voorzien van praktische verdelers, lussen en houders, zodat gereedschap en verbruiksartikelen allemaal hun eigen vaste plaats hebben en gemakkelijk kunnen worden teruggevonden. Vooral in combinatie met de gereedschapsriem bieden de ProClick-tassen, in tegenstelling tot broekzakken, een perfect overzicht van het werkmateriaal, kunnen ze vooraf worden geladen naargelang van de specifieke taak en kunnen ze snel worden vervangen. De reflecterende strips aan de zijkanten verbeteren de zichtbaarheid in het donker en bieden extra bescherming - vooral in de donkere wintermaanden.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 5
Kleur Zwart
Gewicht 0,59 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 250 mm x 200 mm x 150 mm
Materia(a)l(en) polyester
roestvrij staal
ABS
PA6
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt