text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick gereedschapsriem S, l=100 cm

Artikelnr.:  6000013940 | Match code: PC WKZG S
 • Vulling voor perfect comfort
 • stevige riem om de ProClick Holder te dragen
 • riemgesp met snelkoppeling adapter voor bediening met één hand
 • riemlengte 100 cm, traploos verstelbaar van 80 tot 95 cm
 • reflecterende veiligheidsstrips
 • Kleur
  Zwart
 • Gewicht
  0,44 kg
 • Maten (LxBxH)
  1.000 mm x 120 mm x 30 mm
 • Op voorraad leverbaar 31.01.2022
38,12 €

incl. 6,62 € BTW (netto 31,50 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Met de gereedschapsriem kunt u gereedschap en werkmateriaal op uw lichaam vervoeren. Dankzij de geïntegreerde vulling en de stevige structuur kunt u gereedschap comfortabel op uw heup dragen zonder uw rug te belasten. De ProClick-Holders kunnen flexibel aan uw riem worden bevestigd, zodat u ze snel kunt verwisselen met één klik. De riem is makkelijk te hanteren en snel toegankelijk, zelfs als u op een ladder of steiger moet werken. U hoeft niet meer op en af de ladder te klimmen - dat is een essentieel veiligheidsvoordeel en bespaart veel tijd.
De gereedschapsriem biedt plaats aan maximaal vijf ProClick Holders of ProClick Gereedschapstas. De lengte van de riem in maat S is 100 cm en kan traploos worden aangepast - van 80 tot 95 cm. De adaptergesp met snelsluiting maakt het aan- en uittrekken gemakkelijk met slechts één hand. Hij is ook voorzien van geïntegreerde D-ringen om een optionele schouderriem aan te bevestigen.

Het ProClick-systeem is een nieuwe productlijn voor mobiel werken die zich naadloos integreert in de werkdag van elke professional. Ontwikkeld door BS Systems, een joint venture tussen Sortimo en BOSCH, is de ProClick een productlijn die het mogelijk maakt om gereedschap en werkmaterialen direct bij u te dragen met behulp van textiel zakken/tassen. Het is ook perfect te combineren met het EcoSystem van Sortimo en BOSCH. Met andere woorden, het is compatibel met een grote verscheidenheid aan bestaande Sortimo en BOSCH producten - ongeacht het merk. Onbeperkte mogelijkheden met één klik: Het gepatenteerde systeem bestaat uit twee hoofdelementen: De ProClick houder en de haak. Wanneer u de twee voorwerpen samenbrengt, is er een "klik", die aangeeft dat de haak is vastgeklikt en stevig is bevestigd. Het ProClick systeem is een ideale metgezel in vrijwel alle situaties van uw dagelijks werk, omdat de tassen zowel in de bekende Sortimo ProSafe als in de ProClick houder kunnen worden bevestigd, met behulp van de haken. Dit betekent dat de ProClick producten ook gebruikt kunnen worden als accessoires in de bedrijfswageninrichting, en omgekeerd kan de bedrijfswageninrichting gebruikt worden als praktisch opbergsysteem voor de ProClick tassen, die met de gereedschapsriem meegenomen kunnen worden op de bouwplaats. Naast de bevestigingsmogelijkheden op de bedrijfswageninrichting, hebben ook andere Sortimo producten, zoals de AutoAssistant en de C-BOXX, bevestigingspunten voor de ProClick tassen. Ze kunnen hier dus ook snel worden opgehangen en dienen als extra opslagplaats. De ProClick tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Ze zijn gemaakt van stevig polyester (1000 den) en voorzien van praktische verdelers, lussen en houders, zodat gereedschap en verbruiksartikelen allemaal hun eigen vaste plaats hebben en gemakkelijk kunnen worden teruggevonden. Vooral in combinatie met de gereedschapsriem bieden de ProClick-tassen, in tegenstelling tot broekzakken, een perfect overzicht van het werkmateriaal, kunnen ze vooraf worden geladen naargelang van de specifieke taak en kunnen ze snel worden vervangen. De reflecterende strips aan de zijkanten verbeteren de zichtbaarheid in het donker en bieden extra bescherming - vooral in de donkere wintermaanden.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 24
Kleur Zwart
Gewicht 0,44 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 1.000 mm x 120 mm x 30 mm
Materia(a)l(en) polyester
ABS
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt