text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX53 Pers.Auto verb.trommel DIN13164

Artikelnr.:  1000001456 | Match code: I-53 PKWVK
 • uitrusting conform DIN13164
 • overzichtelijke rangschikking in de inzet
 • transparant deksel
 • geïntegreerde draaggreep
 • integreerbaar in LS-BOXX of i-BOXX Rack
 • Kleur
  niet nader gespecificeerd
 • Gewicht
  1,3 kg
 • Maten (LxBxH)
  367 mm x 316 mm x 53 mm
 • Stopgezet artikel 4 stuks voorradig
34,58 €

43,50 €

incl. 6,00 € BTW (netto 28,58 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze praktische i-BOXX is uitgerust conform DIN 13164 voor personenwagen-verbanddozen. De i-BOXX kan zowel in personenwagens als in bestelwagens worden gebruikt. Door de geïntegreerde inzet zijn de verbandmaterialen overzichtelijk gerangschikt. Met het handige toebehoren zoals de i-BOXX wandhouder kan de i-BOXX in geval van nood goed zichtbaar en binnen handbereik tegen de aluminium zijwand van de voertuiginrichting of tegen het verdeelschot worden geplaatst. Het transparante deksel maakt een vrij zicht op de inhoud van de i-BOXX mogelijk. Ontbrekend of aangebroken verbandmateriaal valt zo meteen op en kan worden vervangen.

Dankzij de mogelijke integratie in een LS-BOXX of een i-BOXX-Rack kan de i-BOXX ook eenvoudig meteen worden meegenomen naar de werklocatie. Bovendien past de i-BOXX ook in het L-BOXX-systeem en behoudt alle functionaliteiten.

De i-BOXX 53 is een praktische kleine assortiment opberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen, adereindhulzen etc. Deze is voorzien van een geïntegreerd handvat en een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. Het bijzonder praktische aan de i-BOXX zijn echter de zijgeleiders. Want hiermee krijgt de i-BOXX een verdere functionaliteit, waarmee deze naadloos past in het L-BOXXen-systeem: met de zijgeleiders kan de i-BOXX als uitschuifbaar deel in de LS-BOXXen en het i-BOXX Rack integreren. Daardoor kunt u de i-BOXX in het grote systeem gebruiken als kleine opberghulp met de voordelen van het kliksysteem en eenvoudig transport. Hiermee wordt uw werkdag een stukje gemakkelijker. Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik op te bergen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur niet nader gespecificeerd
Gewicht 1,3 kg
Binnenmaten (LxBxH) 340,0 x 261,0 x 44,0 mm
Maten (LxBxH) 367 mm x 316 mm x 53 mm
Materia(a)l(en) ABS
PC
PP
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK