text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 53 C44

Artikelnr.:  6000000360 | Match code: I-53 C44
 • uitgerust met set inzetbakken C44
 • transparant deksel
 • geïntegreerde draaggreep
 • integreerbaar in de LS-BOXX of i-BOXX Rack
 • kleine assortiment opbergers
 • Kleur
  Grijs-wit
 • Gewicht
  1,21 kg
 • Maten (LxBxH)
  367 mm x 316 mm x 53 mm
 • Artikel niet beschikbaar niet beschikbaar om te verzenden
26,41 €

32,90 €

incl. 4,58 € BTW (netto 21,83 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze i-BOXX is uitgerust met de set inzetbakjes C44 (uitrusting inzetbakjes: 5 x inzetbak A44 rood, 2 x inzetbak B44 geel, 4 x inzetbak C44 blauw en 1 x inzetbak I44 grijs). De inzetbakjes zijn een klassieker als het gaat om het opbergen van kleine onderdelen in alle vormen en maten. De rangschikking van de inzetbakje kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes behoort tot de mogelijkheden. Bovendien verschaft de onderverdeling in de i-BOXX door de set inzetbakjes u een goed overzicht over de kleine onderdelen en verbruiksmiddelen, waardoor u deze snel bij de hand hebt en u altijd een goed overzicht van uw voorraad hebt. Het deksel van de i-BOXX sluit de inzetbakjes aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen materialen niet door elkaar raken.

Het afgebeelde toebehoren dient als voorbeeld en vormt geen onderdeel van de levering.

De i-BOXX 53 is een praktische kleine assortiment opberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen, adereindhulzen etc. Deze is voorzien van een geïntegreerd handvat en een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. Het bijzonder praktische aan de i-BOXX zijn echter de zijgeleiders. Want hiermee krijgt de i-BOXX een verdere functionaliteit, waarmee deze naadloos past in het L-BOXXen-systeem: met de zijgeleiders kan de i-BOXX als uitschuifbaar deel in de LS-BOXXen en het i-BOXX Rack integreren. Daardoor kunt u de i-BOXX in het grote systeem gebruiken als kleine opberghulp met de voordelen van het kliksysteem en eenvoudig transport. Hiermee wordt uw werkdag een stukje gemakkelijker. Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik op te bergen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 3
Kleur Grijs-wit
Gewicht 1,21 kg
Binnenmaten (LxBxH) 261,0 x 340,0 x 44,0 mm
Maten (LxBxH) 367 mm x 316 mm x 53 mm
Materia(a)l(en) ABS
PC
PP
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK