text.skipToContent text.skipToNavigation

Metalen koffer DM 332 E 1/1

Artikelnr.:  1000001533 | Match code: DM 332 E 1/1
 • uitgerust met een verdeelschotset, tussenbodem en inzetbakkenset
 • schuimrubberen dekselinleg
 • te integreren in de bedrijfswageninrichting
 • éénhandsbediening mogelijk
 • aangenaam draagcomfort
 • Kleur
  Blauw
 • Gewicht
  4,86 kg
 • Maten (LxBxH)
  440 x 330 x 100 mm
 • Stopgezet artikel 15 stuks voorradig
78,87 €

99,50 €

incl. 13,69 € BTW (netto 65,18 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

In de duurzame metalen koffer DM 332 E 1/1 transporteert u kleine onderdelen en gereedschappen veilig en ordelijk naar elke werklocatie, want het bovenste deel van deze metalen koffer is uitgerust met een set inzetbakjes (uitrusting inzetbakjes: 18 x A4 rood, 9 x B4 geel, 3 x C4 blauw), waarin alle kleine onderdelen ordelijk en overzichtelijk een plaats kunnen vinden. De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes behoort tot de mogelijkheden. Bovendien verschaffen de inzetbakjes u een goed overzicht over de kleine onderdelen en verbruiksmiddelen, waardoor u deze snel bij de hand hebt en u altijd een goed overzicht van uw voorraad hebt.

Onder in de metalen koffer zit een verdeelschot dat de koffer in vier delen deelt. Toebehoren en gereedschappen in diverse maten kunnen hierin veilig worden opgeborgen en beschermd worden vervoerd.

Het praktische deksel kenmerkt zich door de éénhandsbediening en de 120 graden openingshoek, waardoor het werk in hoge mate vergemakkelijkt wordt. De schuimrubberen dekselinleg sluit de inzetbakjes aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen voorwerpen niet door elkaar raken. Met de ergonomisch gevormde draaggreep aan de voorkant, is de metalen koffer comfortabel in het gebruik.

Met de uittrekrails, de kofferlade of de MultiSlide, laat de metalen koffer zich ideaal in de voertuiginrichtingen van Sortimo en de WorkMo-module integreren.

 

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur Blauw
Gewicht 4,86 kg
Binnenmaten (LxBxH) 316,0 x 421,0 x 94,0 mm
Maten (LxBxH) 440 x 330 x 100 mm
Materia(a)l(en) aluminium
staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK