text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 44-750 set 1

Artikelnr.:  1000010772 | Match code: OS 1 WO 44-750
  • professioneel werken in de werkplaats
  • schuiflade met verdeelschotten - eindeloze orde
  • mobiele werkplaats dankzij rolleradapter
  • praktisch totaalpakket
  • zorgeloos, flexibel en snel werken
1.235,00 €
U bespaart online – t.o.v. 1.301,36 €

incl. 214,34 € BTW (netto 1.020,66 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze WorkMo-set is de juiste oplossing voor iedereen, die in zijn werkplaats een mobiel werkblad met veel opbergruimte nodig heeft. Dat is precies wat de WorkMo met zijn 5 schuiflades, de rolleradapter en de werkplaat biedt.

De componenten in detail:

- 1 x rolleradapter WorkMo: de rolleradapters worden op de desbetreffende module vastgeschroefd en zorgen zo voor permanente mobiliteit van de WorkMo. Twee van de vier wielen zijn met vergrendelingen uitgerust, waardoor indien nodig ook een veilige stand wordt gegarandeerd.

- 1 x WorkMo 44-750 met 5 schuiflades: in de vijf schuiflades in drie verschillende hoogtes zijn uw kleine onderdelen en gereedschappen ordelijk opgeborgen en snel binnen handbereik. De schottensets (5 stuks) in de set maken een overzichtelijke onderverdeling van de schuiflades mogelijk. Verder zijn bij het pakket drie antislipmatten voor schuiflades gevoegd. Die dempen ratelgeluiden en beschermen de inhoud, maar ook de schuiflade zelf, tegen beschadiging.

- 1 x werkblad WorkMo 44: hiermee wordt uw mobiel werkstation vervolledigd. Het werkblad kan met behulp van zijn snelsluiting volgens behoefte gemonteerd resp. weer weggenomen worden. Op het werkblad van massief multiplex beukenhout kunnen kleiner activiteiten comfortabel en veilig worden uitgevoerd - thuis, in de werkplaats of onderweg op de werf.

- 2 x aluperfoplaat WorkMo 750: de aluperfoplaten, die in de zijdelen van de WorkMo-module worden opgehangen, zijn voorzien van gaten om toebehoren vast te klemmen. Zo biedt ook de WorkMo de interface voor het toebehoren voor de aluminium zijwand bekend van de Sortimo-voertuiginrichtingen.

- 1 x aflegvak: het aflegvak voor de zijwand van de WorkMo breidt de opbergruimte van de WorkMo nog verder uit. Het kan in een willekeurige positie op de zijwanden van de WorkMo worden vastgeschroefd en biedt zo snelle toegang tot de gereedschappen en werkmiddelen die erin liggen. Nog een voordeel: op de voorzijde van het aflegvak is een gereedschapklemlijst geïntegreerd waarin handgereedschappen binnen handbereik kunnen worden ondergebracht.

- 1 x aflegtafel zijwand 14-9 WorkMo: die biedt aanvullende aflegvakken voor gereedschappen en verbruiksmaterialen, zodat het werkblad onbeperkt beschikbaar is voor werkzaamheden. De tafel kan op een willekeurige positie in het geperforeerde rooster van de WorkMo zijden worden vastgeschroefd.  

 

Opmerking: de afbeelding toont een configuratievoorstel van de individuele componenten. De samenstelling kan variëren.

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 100
Breedteraster 4
Diepteraster 4
Gewicht 54,1 kg
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
    Dokumenten & Downloads
    Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK