text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 34-750 set 1

Artikelnr.:  1000010771 | Match code: OS 1 WO 34-750
  • professioneel werken in de werkplaats
  • schuiflade met verdeelschotten - eindeloze orde
  • mobiele werkplaats dankzij rolleradapter
  • praktisch totaalpakket
  • zorgeloos, flexibel en snel werken
1.029,00 €
U bespaart online – t.o.v. 1.084,64 €

incl. 178,59 € BTW (netto 850,41 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze WorkMo is de juiste oplossing voor iedereen, die in zijn werkplaats een mobiel werkblad nodig heeft en daarnaast ook nog veel opbergruimte. Dat is precies wat de WorkMo met zijn 5 schuiflades, de rolleradapter en de werkplaat biedt.

De componenten in detail:

- 1 x rolleradapter WorkMo: de rolleradapters worden op de desbetreffende module vastgeschroefd en zorgen zo voor permanente mobiliteit van de WorkMo. Twee wielen zijn met vergrendelingen uitgerust - daardoor is indien nodig ook de veilige stand gegarandeerd.

- 1 x WorkMo 34-750 met 5 schuiflades: in de vijf schuiflades in drie verschillende hoogtes zijn uw kleine onderdelen en gereedschappen ordelijk opgeborgen en snel binnen handbereik. De schottensets (5 stuks) in de set maken een overzichtelijke onderverdeling van de schuiflades mogelijk. Verder zijn bij het pakket vijf antislipmatten voor schuiflades gevoegd. Die dempen ratelgeluiden en beschermen de inhoud, maar ook de schuiflade zelf, tegen beschadiging.

- 1 x werkblad WorkMo 34: hiermee wordt uw mobiel werkstation vervolledigd. Het werkblad kan met behulp van zijn snelsluiting volgens behoefte gemonteerd resp. weer weggenomen worden. Op het werkblad van massief multiplex beukenhout kunnen kleiner activiteiten comfortabel en veilig worden uitgevoerd - thuis, in de werkplaats of onderweg op de werf.

- 2 x aluperfoplaat WorkMo 750: de aluperfoplaten, die in de zijdelen van de WorkMo-module worden opgehangen, zijn uitgerust met het geperforeerde rooster van Sortimo. Zo biedt ook de WorkMo de interface voor het toebehoren voor de aluminium zijwand bekend van de Sortimo-voertuiginrichtingen. De 9-delige hakenset voor gereedschap in de set kunt u volledig volgens uw behoeften op de aluminium zijwanden vastklemmen. Zo bevindt uw gereedschap zich altijd binnen handbereik.

Opmerking: de afbeelding toont een configuratievoorstel van de individuele componenten. De samenstelling kan variëren.

  

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Maximale bijlading in kg 100
Breedteraster 3
Diepteraster 4
Gewicht 45,1 kg
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
    Dokumenten & Downloads
    Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK