text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 set 5

Artikelnr.:  1000010770 | Match code: OS 5 WO 24-750
  • mobiliteit - ook op ruw terrein
  • geïntegreerde ladingbeveiliging
  • overzichtelijkheid door schuiflades en BOXXen
  • praktisch totaalpakket
  • zorgeloos, flexibel en snel werken
849,00 €
U bespaart online – t.o.v. 898,91 €

incl. 147,35 € BTW (netto 701,65 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Moet u in uw dagelijkse werk vaak uw werkmaterialen over ruw terrein transporteren? Dan is deze WorkMo-set precies wat u zoekt!

De componenten in detail:

1 x AluCaddy steekwagen: met de AluCaddu steekwagen vervoert de WorkMo, BOXXen en omvangrijke vracht moeiteloos en efficiënt naar de gewenste locatie. Met een belasting van 150 kg is de AluCaddy een praktisch hulpmiddel bij het dagelijkse vervoer van uw materiaal.

De caddy is gemaakt van aluminium en is daardoor zeer stabiel en tegelijkertijd licht en gemakkelijk te vervoeren. Door zijn praktische klapfunctie kan de caddy ruimtebesparend in het voertuig worden opgeborgen. In slechts een paar handelingen is het vervoerssysteem klaar voor gebruik.

De fixeerset in de set maakt het gebruik van het ProSafe-ladingbeveiligingssysteem ook voor de AluCaddy mogelijk. De ProSafe-spanband kan in de beide sjorogen worden opgehangen en de goederen kunnen voor het transport op de AluCaddy worden gefixeerd.

1 x WorkMo 24-750 met schuiflades en koffergeleiders incl. 4 T-BOXXen: deze WorkMo is met zijn twee schuiflades en de vier T-BOXXen de ideale combinatie-oplossing, die zowel gestructureerde orde in de beide schuiflades, alsook flexibiliteit door de draagbare T-BOXXen biedt. Verder zijn twee schottensets, waarmee de binnenruimte van de schuiflades nog eens onderverdeeld kan worden, bij de levering inbegrepen. Antislipmatten dempen ratelgeluiden en beschermen zowel inhoud alsook de schuiflade zelf, tegen beschadigingen.

De vier T-BOXXen worden op koffergeleiders in de WorkMo geplaatst en zijn elk uitgerust met de set inzetbakjes H, een assortiment aan uitneembare inzetten voor kleine onderdelen in verschillende afmetingen. Zo zijn dingen als schroeven, pluggen en veel meer ordelijk opgeborgen en beschermd tegen door elkaar geraken. Door het transparante deksel hebt u steeds een volledig overzicht over de inhoud van de afzonderlijke T-BOXXen en over de mate waarin ze zijn gevuld. Extra afstanden door vergeten verbruiksmaterialen worden zo eenvoudig vermeden.

- 2 x aluperfoplaat WorkMo 750: de aluperfoplaten, die in de zijdelen van de WorkMo-module worden opgehangen, zijn uitgerust met het geperforeerde rooster van Sortimo. Zo biedt de WorkMo ook de interface voor het toebehoren voor de aluminium zijwand bekend van de Sortimo-voertuiginrichtingen.

 

Opmerking: de afbeelding toont een configuratievoorstel van de individuele componenten. De samenstelling kan variëren.

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 100
Breedteraster 2
Diepteraster 4
Gewicht 32,9 kg
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
    Dokumenten & Downloads
    Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK