text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 set 4 incl. Bosch accuschroevendraaier

Artikelnr.:  1000010769 | Match code: OS 4 WO 24-750
  • mobiele werkplaats
  • inclusief Bosch-accuschroevendraaier
  • maximale flexibiliteit tijdens de werkdag
  • praktisch totaalpakket
  • zorgeloos, flexibel en snel werken
1.109,00 €
U bespaart online – t.o.v. 1.168,98 €

incl. 192,47 € BTW (netto 916,53 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze WorkMo set biedt u een maximum aan flexibiliteit tijdens de werkdag. Want de BOXXen in het systeem kunnen flexibel worden verwisseld - zo kunt u naargelang de activiteit de uitrusting van uw WorkMo naar wens aanpassen. Het hoogtepunt: het pakket omvat een Bosch GSR 18 V-EC WLC accuschroevendraaier.

De bestanddelen in detail:

- 1 x rollerplaat 24: met de vier zwenkwielen wordt uw WorkMo mobiel - dankzij twee vergrendelbare wielen is echter ook een veilige stand tijdens het werken gegarandeerd. Met een maximale belastbaarheid van 120 kg en zijn volledig effen vlak is de rollerplaat ook de ideale helper voor de meest uiteenlopende transportactiviteiten. De twee enkele ProSafe-bevestigingspunten die in de plaat geïntegreerd zijn, maken bovendien het bevestigen van te transporteren voorwerpen mogelijk.

- 1 x WorkMo 24-750 met 8 koffergeleiders: deze WorkMo is uitgerust met 8 koffergeleiders, waarop BOXXen en koffers veilig kunnen worden opgeborgen. In de WorkMo is er zo plaats voor maximaal drie L-BOXXen 136 en een L-BOXX 102.

- 1 x Bosch L-BOXX 136 incl. Bosch GSR 18 V-EC WLC: De Bosch accu-boorschroevendraaier GSR 18 V-EC heeft de meest uiteenlopende innovatieve functies. Al op het vlak van de laadprocedure slaat Bosch een nieuwe weg in: met het Wireless Charging System kan de accu draadloos worden opgeladen. Onmiddellijk nadat de accu op het laadstation is geplaatst, begint de laadprocedure. Uiteraard kan de accu daarbij in het apparaat blijven. Plaats de schroevendraaier tijdens werkonderbrekingen eenvoudig op het laadapparaat en u hoeft zich niet langer zorgen te maken over het vervangen van de accu. Daarnaast beschikt de schroevendraaier over diverse andere functies zoals de KickBack Control of de Electronic Cell Protection, die de accu beschermen tegen overbelasting resp. oververhitting.

Tip: In combinatie met een L-BOXX Wireless Charging Bay kan door de speciale inleg in de L-BOXX de accu ook tijdens het rijden worden opgeladen. Zo behoren verrassingen door lege accu's op de bouwplaats tot het verleden.

Door de integratie van de accuschroevendraaier in de L-BOXX zijn ook al de functies beschikbaar. Bijvoorbeeld het innovatieve kliksysteem, waarmee meerdere BOXXen tot een eenheid kunnen worden vastgeklikt of de die volledige compatibiliteit met de Sortimo-voertuiginrichtingen.

- 2 x L-BOXX 136 en 1 x L-BOXX 102: in de robuuste L-BOXXen vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Door de individuele uitrustingsmogelijkheden kunnen de L-BOXXen aan de meest uiteenlopende eisen worden aangepast. Stel een assortimenten samen voor verschillende activiteitensectoren, zodat u flexibel kunt kiezen welke BOXXen u vandaag in uw WorkMo opbergt.

- 1 x werkblad WorkMo 24: hiermee wordt uw mobiel werkstation compleet gemaakt. Het werkblad met zijn snelsluiting volgens behoefte gemonteerd resp. weer weggenomen worden. Op het werkblad van massief multiplex beukenhout kunnen kleiner activiteiten comfortabel en veilig worden uitgevoerd - thuis, in de werkplaats of onderweg op de werf.

 

Opmerking: de afbeelding toont een configuratievoorstel van de individuele componenten. De samenstelling kan variëren.

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 100
Breedteraster 2
Diepteraster 4
Gewicht 26,1 kg
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
    Dokumenten & Downloads
    Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK