text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 set 3

Artikelnr.:  1000010768 | Match code: OS 3 WO 24-750
884,99 €
U bespaart online – t.o.v. 934,73 €

incl. 153,59 € BTW (netto 731,40 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze WorkMo-set is ideaal geschikt voor gebruik in de werkplaats. Want de rolleradapters zijn permanent aan de WorkMo vastgeschroefd waardoor het complete systeem mobiel is. De gereedschapsaflegbak en het omvangrijke zijwandtoebehoren creëren bovendien aanvullende, bruikbare opbergruimte.

De componenten in detail:

- 1 x rolleradapter WorkMo: de rolleradapters worden op de desbetreffende module vastgeschroefd en zorgen zo voor permanente mobiliteit van de WorkMo. Twee wielen zijn met vergrendelingen uitgerust - daardoor is indien nodig ook een veilige stand gegarandeerd.

- 1 x WorkMo 24-750 met 2 schuiflades en 2 MultiSlides incl. 2 L-BOXXen 136: Deze WorkMo is met zijn twee schuiflades en de MultiSlides de ideale combinatie-oplossing, die zowel gestructureerde orde in de beide schuiflades, alsook flexibiliteit door de draagbare L-BOXX 136 biedt. Het blad van de MultiSlides kan compleet worden uitgetrokken, waardoor een complete toegang tot de inhoud van de L-BOXX mogelijk is. Een van de beide L-BOXXen is uitgerust met een inzet, de andere met een schottenset. Beide inzetten zorgen voor orde en efficiënt werken, iedere dag.

- 1 x gereedschapsaflegbak WorkMo 24: met de gereedschapsaflegbak wordt de WorkMo een werkplaatswagen. De aflegbak wordt dankzij het koppelmechanisme snel op de WorkMo-module bevestigd en al even snel weer verwijderd. Het gebruikte materiaal is bestand tegen diverse oliën, oplosmiddelen en brandstof. Optioneel kan de gereedschapsaflegbak nog met verdeelschotten worden onderverdeeld. De set bevat twee verdeelschotten , waarmee de gereedschapsaflegbak in drie ruimtes kan worden onderverdeeld. Zo wordt nog meer orde gecreëerd. Een andere functie: de grootte van de individuele compartimenten is geoptimaliseerd voor de afmetingen van de Sortimo-inzetbakjes. Zo bevinden ook uw kleine onderdelen zich steeds binnen handbereik.

- 2 x schottenset voor schuiflades: met de verdeelschotten kan de binnenruimte van de schuiflades in afzonderlijke compartimenten worden verdeeld - tijdsbesparing dankzij overzichtelijkheid. Verder zijn bij het pakket twee antislipmatten voor schuiflades gevoegd. Die dempen ratelgeluiden en beschermen de inhoud, maar ook de schuiflade zelf, tegen beschadigingen.

- 1 x aflegvak: het aflegvak voor de zijwand van de WorkMo breidt de opbergruimte van de WorkMo nog verder uit. Het kan in een willekeurige positie op de zijwanden van de WorkMo worden vastgeschroefd en biedt zo snelle toegang tot de gereedschappen en werkmiddelen die erin liggen. Nog een voordeel: op de voorzijde van het aflegvak is een gereedschapklemlijst geïntegreerd waarin handgereedschappen binnen handbereik kunnen worden ondergebracht.

- 2 x aluperfoplaat WorkMo 750: de aluperfoplaten, die in de zijdelen van de WorkMo-module worden opgehangen, zijn uitgerust met het geperforeerde rooster van Sortimo. Zo biedt ook de WorkMo de interface voor het toebehoren voor de aluminium zijwand bekend van de Sortimo-voertuiginrichtingen. De meegeleverde slanghouder kan zo in een willekeurige positie aan de platen worden bevestigd. 

 

Opmerking: de afbeelding toont een configuratievoorstel van de individuele componenten. De samenstelling kan variëren.

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Maximale bijlading in kg 100
Breedteraster 2
Diepteraster 4
Gewicht 29,3 kg
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
    Dokumenten & Downloads
    Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK