text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 set 1

Artikelnr.:  1000010766 | Match code: OS 1 WO 24-750
1.045,00 €
U bespaart online – t.o.v. 1.100,13 €

incl. 181,36 € BTW (netto 863,64 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Met deze WorkMo-set hebt u talrijke toepassingsmogelijkheden. De multifunctionele montagewagen kan zowel in de werkplaats als op de bouwplaats worden gebruikt. Door de geperforeerde werkbladen in combinatie met de klemmen en de aanslag- en sluitbouten ontstaan ontelbare mogelijkheden om de meest uiteenlopende werkstukken te fixeren om te bewerken. Doordat de bladen haaks ten opzichte van elkaar staan, worden montagewerkzaamheden, bijvoorbeeld van in verstek gesneden werkstukken, vereenvoudigd.

De componenten in detail:

- 1 x rollerplaat 24: met de vier zwenkwielen wordt uw WorkMo mobiel - dankzij twee vergrendelbare wielen is echter ook een veilige stand tijdens het werken gegarandeerd. Met een maximale belastbaarheid van 120 kg en zijn volledig effen vlak is de rollerplaat ook de ideale helper voor de meest uiteenlopende transportactiviteiten. De twee enkele ProSafe-bevestigingspunten die in de plaat geïntegreerd zijn, maken bovendien het bevestigen van te transporteren voorwerpen mogelijk.

- 1 x WorkMo 24-750 met 2 schuiflades en 2 MultiSlides incl. 2 L-BOXXen 136: deze WorkMo is met zijn twee schuiflades en de MultiSlides de ideale combinatie-oplossing, die zowel gestructureerde orde in de beide schuiflades, alsook flexibiliteit door de draagbare L-BOXX 136, biedt. Het blad van de MultiSlides kan compleet worden uitgetrokken, waardoor een complete toegang tot de inhoud van de L-BOXX mogelijk is.

- 2 x aluperfoplaat WorkMo 750: de aluperfoplaten, die in de zijdelen van de WorkMo-module worden opgehangen, zijn uitgerust met het geperforeerde rooster van Sortimo. Zo biedt ook de WorkMo de interface voor het toebehoren voor de aluminium zijwand bekend van de Sortimo-voertuiginrichtingen.

- telkens 1 x geperforeerd werkblad WorkMo voor bovenkant, achter- en zijwand: de werkbladen zijn voorzien van een 20 mm systeemperforatie, die het gebruik mogelijk maken van de klemmen (2 stuks) in de set en van de aanslag- en sluitbouten (elk een set van twee) om de meest uiteenlopende werkstukken vast te zetten. Zo kunnen werkstukken ook verticaal optimaal voor verwerking worden vastgezet. Het werkblad voor de bovenkant beschikt over een vergrendelfunctie, die indien nodig met een handgreep kan worden verwijderd.  

 

Opmerking: de afbeelding toont een configuratievoorstel van de individuele componenten. De samenstelling kan variëren.

 

 

 

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 100
Breedteraster 2
Diepteraster 4
Gewicht 42,7 kg
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
    Dokumenten & Downloads
    Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK