text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 set 5

Artikelnr.:  1000010765 | Match code: OS 5 WO 24-500
  • meer opbergruimte in de werkplaats
  • snel afneembaar - daardoor optimale flexibiliteit
  • stapelbare functiebouwstenen
  • snel en eenvoudig op te bouwen
  • flexibel gebruik
295,00 €
U bespaart online – t.o.v. 313,87 €

incl. 51,20 € BTW (netto 243,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Met deze set creëert u extra opbergruimte in uw werkplaats. De set, die bestaat uit een WorkMo en de bijbehorende wandhouder, maakt ophangen van de WorkMo tegen de wand van uw werkplaats mogelijk, bijvoorbeeld boven de werkbank. Indien nodig kan de WorkMo er altijd worden afgenomen en naar de werklocatie getransporteerd. Met deze oplossing bent u compleet flexibel!

De componenten in detail:

- 1 x WorkMo 24-500 universeelkast: achter de kastdeur bevinden zich twee legborden, waarop de meest uiteenlopende verbruiksmaterialen en gereedschappen optimaal kunnen worden opgeborgen. De kastdeur is afsluitbaar en beschermt zo de inhoud tegen vuil en ongewenste toegang.

- 1 x wandhouder WorkMo: met de wandhouder kunnen WorkMo-modules 24-500 en 24-750 heel eenvoudig aan de wand worden bevestigd en als werkplaatsinrichting gebruikt. De houder bestaat uit twee aluminium rails, waarvan de ene aan de WorkMo en de andere aan de wand wordt bevestigd. Het bevestigingsmateriaal voor het monteren van de rail aan de WorkMo is inbegrepen. De rails zijn geschikt voor alle WorkMo-modules in breedte 2 en tot max. 100 kg belastbaar. De WorkMo wordt daarbij alleen in de rails gehangen, waardoor deze altijd snel en ongecompliceerd kan worden uitgenomen.

 

Belangrijk:
- De gebruikte wand moet geschikt zijn voor de belasting.
- Het te gebruiken bevestigingsmateriaal moet geschikt zijn voor het betreffende bouwmateriaal.
- Niet geschikt voor gebruik in een voertuig.

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 100
Breedteraster 2
Diepteraster 4
Gewicht 11,8 kg
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
    Dokumenten & Downloads
    Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK