text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 set 3

Artikelnr.:  1000010763 | Match code: OS 3 WO 24-500
1.715,01 €
U bespaart online – t.o.v. 1.808,47 €

incl. 297,65 € BTW (netto 1.417,36 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Met dit WorkMo-totaalpakket bent u uitgerust voor alle eventualiteiten op de bouwplaats. Hiermee beschikt u over een volwaardige werkplaats - en dat overal! Door de koppeling tussen de modules los te maken, krijgt men handige individuele componenten, die comfortabel op de roller naar willekeurige werklocaties kunnen worden getransporteerd. Ontelbare spanmogelijkheden maken veilig werken en professionele werkresultaten mogelijk.

De componenten in detail:

1 x rollerplaat 24: met de vier zwenkwielen wordt uw WorkMo mobiel - dankzij twee vergrendelbare wielen is echter ook een veilige stand gegarandeerd. Met een maximale belastbaarheid van 120 kg en zijn volledig effen vlak is de rollerplaat ook de ideale helper voor de meest uiteenlopende transportactiviteiten. De twee enkele ProSafe-bevestigingspunten die in de plaat geïntegreerd zijn, maken bovendien het bevestigen van te transporteren voorwerpen mogelijk.

- 1 x WorkMo 24-500 met vier T-BOXXen: de vier T-BOXXen zijn uitgerust met de set inzetbakjes H, een assortiment aan uitneembare inzetten voor kleine onderdelen in verschillende afmetingen. Zo zijn dingen als schroeven, pluggen en veel meer ordelijk opgeborgen en beschermd tegen door elkaar geraken. Door de transparante deksels hebt u steeds een volledig overzicht over de inhoud van de afzonderlijke BOXXen en over de mate waarin ze zijn gevuld. Extra afstanden wegens vergeten verbruiksmaterialen worden zo eenvoudig vermeden.

- 1 x WorkMo 24-500 met 4 schuiflades: in de vier schuiflades zijn kleine onderdelen en gereedschappen ordelijk opgeborgen. Met de meegeleverde schottensets (4 stuks) kunnen de schuiflades nog eens worden onderverdeeld. Verder zijn bij het pakket vier antislipmatten voor schuiflades gevoegd. Die dempen ratelgeluiden en beschermen de inhoud, maar ook de schuiflade zelf, tegen beschadigingen.

- 1 x geperforeerde werktafel: de geperforeerde werktafel maakt de set compleet tot een volwaardige werkbank. De tafel is aan een kant uitgerust met een klapbare stelvoet, de andere kant beschikt over een vergrendelingsmechanisme waarmee vergrendeling van de tafel aan de bovenkant van de WorkMo mogelijk is. De geperforeerde werktafel beschikt over een 20 mm systeemperforatie, die dient voor de opname van aanslag- en sluitbouten resp. ook spanvoorzieningen zoals klemmen of vlakspanners. Het tafelblad bestaat uit hoogwaardig beuken multiplex en is omrand door een aluminium profiel met groeven waarin klemmen kunnen worden geplaatst. Dit creëert meer mogelijkheden om werkstukken met de meest uiteenlopende maten op de werktafel te bevestigen. Ook toebehoren als aflegvakken voor inzetbakjes kunnen op het aluminium profiel worden aangebracht - zo bevinden de kleine onderdelen die u nodig hebt zich steeds binnen handbereik. De set bevat reeds vlakspanners en aanslagbouten (elk in een verpakking met twee stuks) en twee schroefklemmen. De perfecte mobiele werkplaats!

- 4 x aluperfoplaat WorkMo 500: de aluperfoplaten, die in de zijdelen van de WorkMo-module worden opgehangen, zijn uitgerust met het geperforeerde rooster van Sortimo. Zo biedt ook de WorkMo de interface voor het toebehoren voor de aluminium zijwand bekend van de Sortimo-voertuiginrichtingen. 

- 1 x voeding 4-voudig IP44 04-7 WorkMo: eenvoudig wisselen van gereedschapsstukken! Met de voeding voor de zijwand van de WorkMo beschikt u over vier stekkerdozen. Zo wordt een optimale, tijdsbesparende werkstroom gegarandeerd.

- 1 x aflegvak: het aflegvak voor de zijwand van de WorkMo breidt de opbergruimte van de WorkMo nog verder uit. Het kan in een willekeurige positie op de zijwanden van de WorkMo worden vastgeschroefd en biedt zo snelle toegang tot de gereedschappen en werkmiddelen die erin liggen. Nog een voordeel: op de voorzijde van het aflegvak is een gereedschapklemlijst geïntegreerd waarin handgereedschappen binnen handbereik kunnen worden ondergebracht.

 

Opmerking: de afbeelding toont een configuratievoorstel van de individuele componenten. De samenstelling kan variëren.

 

 

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 100
Breedteraster 2
Diepteraster 4
Gewicht 71,5 kg
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
    Dokumenten & Downloads
    Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK