text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe-spanband PS ratelklem 1.5m 400daN

Artikelnr.:  1000012322 | Match code: PSH RA 1,5
 • geïntegreerde inklemming voor los uiteinde
 • riembreedte van 25 mm
 • snelle toegang tot de inhoud
 • universeel in het voertuig inzetbaar
 • vergemakkelijkt een flexibele ladingbeveiliging
 • Kleur
  Antraciet
 • Gewicht
  0,45 kg
 • Maten (LxBxH)
  1.557 mm x 63 mm x 35 mm
 • Op voorraad leverbaar 25.01.2022
27,10 €

incl. 4,70 € BTW (netto 22,40 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De ProSafe spanband met ratel en een lengte van 1,5 m kan universeel in en in combinatie met het Sortimo TopSystem op het voertuig worden gebruikt. Met de ratel kunnen hogere spankrachten worden bereikt dan met het klemslot. Hiermee kunt u zeer zware objecten professioneel en snel vastzetten. De spanband is compatibel met ProSafe staanders van de Sortimo voertuiginrichting Globelyst, ProSafe rails, SoboGrip ProSafe vloeren, enkele verankeringspunten, spanstangen met enkele verankeringspunten en met de originele verankeringspunten van de voertuigfabrikanten. De spanband is tot 400 daN belastbaar en is 25 mm breed.

De spanband heeft daarnaast de functie van een inklemming voor het losse uiteinde. Door de aan de ratel ruimtebesparend aangebrachte klembeugel kan het resterende uiteinde bij het vastsjorren snel en eenvoudig worden gefixeerd, waardoor storende geluiden tijdens het rijden worden verhinderd. Bij gebruik in het voertuig worden bovendien gevaarlijke vallen door struikelen vermeden.

De op maat te snijden antislipmat (art.nr.: 6000003365) voorkomt bovendien dat de lading wegglijdt. Er kan het beste een randbescherming worden gebruikt, om de spanband en de lading te beschermen.

 

 

Het geïntegreerde ladingbeveiligingssysteem ProSafe maakt snel en eenvoudig vastbinden mogelijk. Het intelligente systeem dat in de bedrijfswageninrichting is geïntegreerd, zorgt voor een efficiënte workflow van de werkdag en verhoogt de veiligheid. ProSafe-ladingbeveiligingselementen zijn zowel in de staanders van de inrichtingen als in de dwarsbalken, vloer- en wandbekleding aangebracht. Daarmee wordt het vastbinden in een mum van tijd en op een bijzonder arbeidsvriendelijke manier uitgevoerd. Zo bescherm je je lading en ben je makkelijk en snel onderweg.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur Antraciet
Gewicht 0,45 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 1.557 mm x 63 mm x 35 mm
Variant Ratel
Materia(a)l(en) PA6
polyester
staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads