text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe-veiligheidsnet 1400x1025

Artikelnr.:  1000001305 | Match code: ZLSN 1,4X1 PS
 • uitermate geschikt voor moeilijk vast te zetten ladingen met een grillige of ronde vorm
 • ontelbare bevestigingsmogelijkheden
 • getest in overeenstemming met de richtlijn VDI 2700 blad 3.3
 • kan tot 400 daN worden belast
 • twee spanbanden met ratel, twee met klemslot
 • Kleur
  Antraciet
 • Gewicht
  3,2 kg
 • Maten (LxBxH)
  1.400 x 1.025 x 30 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
265,76 €
U bespaart online – t.o.v. 279,75 €

incl. 46,12 € BTW (netto 219,64 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Het ProSafe-vrachtnet zet uw kostbare vracht goed vast en is bijzonder geschikt voor moeilijk vast te zetten vrachten met een grillige of ronde vorm. Dankzij het ProSafe-systeem kan het net aan ProSafe-staanders en -balken van de voertuiginrichtingen Globelyst en Sortimo HD, aan spanbandrails, op de Sobogrip PoSafe-vloer of aan de originele verankeringspunten van het voertuigen worden vastgemaakt. Daardoor heeft u alstij een verankeringspunt bij de hand en bent u uiterst flexibel in de omgang met uw lading, wat u veel tijd bespaart bij het op een professionele manier vastzetten van uw vracht.

Het net is uiterst robuust en scheurvast en is gemaakt van eersteklas materiaal, waardoor het een zeer lange levensduur heeft. De maatgrootte is ong. 120 x 120 mm bij een singelbandbreedte van 25 mm. Op het net zijn twee spanbanden met ratelspanners en twee met klemsloten aangebracht. Het vrachtnet wordt geleverd in een handige stoffen tas.

De kwaliteit en de functionaliteit van het vrachtnet zijn gecontroleerd en gecertificeerd door de Dekra overeenkomstig richting VDI 2700 blad 3.3. De belastbaarheid tot 400 daN is bij de certificering eveneens door Dekra getest - u kunt dus vertrouwen op een langdurig en efficiënt gebruik van het ProSafe-vrachtnet. En nog beter, door de flexibiliteit van het ProSafe-systeem bespaart u bovendien veel tijd bij het vastzetten van uw vracht.

Het geïntegreerde ladingsbevestigingssysteem ProSafe maakt het snel een eenvoudig vastsjorren mogelijk. Het intelligente en in de voertuiginrichting geïntegreerde systeem zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en veiligheid. ProSafe-ladingsbevestigingselementen zijn zowel in de staanders van de inrichtingsblokken als in de verbindingen, bodem- en wandbekledingen inbegrepen, waarmee het vastsjorren in een handomdraai mogelijk is en zorgen voor een bijzonder arbeidsvriendelijke inrichting. Daarmee wordt zowel de lading als het voertuig gespaard en bent u snel en veilig onderweg.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur Antraciet
Gewicht 3,2 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 1.400 x 1.025 x 30 mm
Lengte in mm 1400x1025
Materia(a)l(en) PA6
polyester
staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK