text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe ladingbeveiligingsnet 775x1025mm

Artikelnr.:  1000004935 | Match code: LASIN PS 775X1025
 • ideaal voor moeilijk te zekeren, oneven of ronde ladingen
 • uiterst stevig en scheurvast
 • maaswijdte 100 mm, bandbreedte 25 mm
 • twee spanbanden met klemslot
 • getest en gecertificeerd door DEKRA
 • Gewicht
  0,7 kg
 • Maten (LxBxH)
  775 mm x 1.025 mm x
 • Op voorraad leverbaar 01.12.2021
65,95 €

incl. 11,45 € BTW (netto 54,50 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Het ProSafe ladingbeveiligingsnet beveiligt uw kostbare lading op de laadvloer en is bijzonder geschikt voor moeilijk te beveiligen, oneven of ronde ladingen. Dankzij het ProSafe-systeem kan het net worden vastgehaakt aan de spanrails die aan de rand van de laadruimte zijn gemonteerd. Zo hebt u altijd een geschikt bevestigingspunt bij de hand en kunt u uiterst flexibel te werk gaan, wat u veel tijd zal besparen bij het professioneel vastzetten van uw lading.

Het net is uiterst stevig, scheurvast en gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het een zeer lange levensduur heeft. De maaswijdte is ca. 100 mm met een bandbreedte van 25 mm. Aan het net zitten twee spanbanden met een klemslot.

De kwaliteit en functionaliteit van de ladingbeveiligingsnetten zijn getest en gecertificeerd door Dekra in overeenstemming met de verordening VDI 2700 pagina 3.3. Het draagvermogen, tot 400 daN en de certificering is gecontroleerd door Dekra - dit betekent dat u kunt uitkijken naar een lang functioneel voordeel van het ProSafe lastbeveiligingsnet. En, nog beter, de flexibiliteit van het ProSafe systeem betekent dat u ook veel tijd bespaart bij het beveiligen van uw lading.

Het ProSafe ladingbeveiligingsnet beveiligt uw waardevolle vracht op ideale wijze en is vooral ideaal voor moeilijk te beveiligen, volumineuze of zelfs ronde vracht. Dankzij het ProSafe-systeem kan het net worden vastgehaakt aan de ProSafe-staanders van de bestelwageninrichting, bevestigingsrails, de SoboGrip ProSafe-vloer of zelfs de oorspronkelijke bevestigingspunten van het voertuig. U hebt dus altijd een geschikt bevestigingspunt ter beschikking. Het net is getest volgens de richtlijn VDI 2700 blad 3.3 en heeft een draagvermogen tot 400 daN. Maaswijdte: ca. 120 x 120 mm met een bandbreedte van 25 mm.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 0,7 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 775 mm x 1.025 mm x
Lengte in mm 775x1025
Toepassing Transport van volumineuze goederen
Variant 4x klemslot
ProSafe
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt