text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set Eco Fiat Doblo

Artikelnr.:  1000010743 | Match code: STS 2.0 FIDO OS1
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak bespaar tijd door eenvoudige hantering maak komaf met storende windgeluiden en een hoog brandstofverbruik blijf flexibel door de uitbreiding met praktisch toebehoren
 • efficiënt en flexibel aan te passen dakdragersysteem
 • veilig transport van volumineuze en lange voorwerpen
 • maximale belading dankzij minimaal eigen gewicht
 • geluidsarm
 • Gewicht
  7,5 kg
 • Maten (LxBxH)
  0 x 0 x 0 mm
 • Artikel niet beschikbaar niet beschikbaar om te verzenden
264,39 €
U bespaart online – t.o.v. 286,65 €

incl. 45,89 € BTW (netto 218,50 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Het TopSystem Set Eco Fiat Doblo past op de voertuigtypes:

- Fiat Doblo, bouwjaar vanaf 2010, wielbasis 2755 en 3105 mm, laag dak (H1)

De set bestaat uit drie dwarsdragers met een lengte van 1250 mm, waardoor het dakoppervlak volledig wordt benut.Daardoor beschikt u met het TopSystem over een maximaal laadvlak.

Het montagemateriaal inclusief steunpoten is al in het TopSystem Set Eco opgenomen.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De Sortimo dakdrager TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Houd echter altijd rekening met de maximale daklast van uw voertuig. De aerodynamische vorm heeft een positieve invloed op de geluidsproductie tijdens de rit en op het brandstofverbruik. Daarnaast is het TopSystem extreem stabiel en heeft het een langere levensduur dan het voertuig. Voor u betekent dit dat u het TopSystem met minimale inspanning op een volgende voertuig kunt monteren.

Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398) breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent.

De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (gratis hotline 0800 857 59).

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 150
Voertuigmodel Doblo 2010
Voertuigfabrikant Fiat
Wielbasis in mm 2755
3105
Type dak Normaal dak
Gewicht 7,5 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK