text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX Rack g 3-comp. Incl. LS-lade

Artikelnr.:  1000011327 | Match code: I-RACK G 3 LSSTE
 • Module van 3 individuele racks inclusief deksel en LS-schuiflades
 • compatibel met het complete L-BOXX-systeem
 • snelle uitwisselbaarheid van de uitrusting
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • flexibel uitbreidbaar organisatiesysteem
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  5,5 kg
 • Maten (LxBxH)
  342 mm x 442 mm x 304 mm
 • Op voorraad leverbaar in 8 - 10 werkdagen
170,85 €

incl. 29,65 € BTW (netto 141,20 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De i-BOXX Rack G 3-voudig is een vast verbonden module van drie afzonderlijke racks en is al uitgerust met drie LS-schuiflades 72 G. Deze zijn elk uitgerust met een assortimentsinzet (7 , 12, 16 vakken). Het onderste rack van de stapel is een actief element, d.w.z. het complete rek kan flexibel naar behoefte op een L-BOXX familie worden vastgeklikt en weer losgekoppeld.
De bovenste afsluiting vormt de deksel van het i-BOXX Rack G. Deze heeft een inklapbare draaggreep en is natuurlijk compatibel met het L-BOXX-systeem. Met de ergonomisch gevormde greep kunt u uw i-BOXX Rack comfortabel naar uw werklocatie dragen.

Het i-BOXX Rack G opent de weg naar maximale modulaire en flexibele mogelijkheden. Het Rack is een op zich staand reksysteem, waarin een i-BOXX G of LS-schuiflade 72 G geplaatst kan worden en die bijna onbegrensde combinatie- en uitbreidingsmogelijkheden biedt. Zo kan een individueel rek worden opgebouwd voor i-BOXXen en schuiflades. Het systeem kan eenvoudig met uw eisen meegroeien.
Bovendien is het mobiele reksysteem volledig compatibel met het hele L-BOXX-systeem. Het kan navenant grenzeloos worden gecombineerd en vastgeklikt met bijv. L-BOXXen G of LS-BOXXen G om zo tot een totaal onderdelen- en gereedschapssysteem te worden uitgebouwd. Naast de mogelijkheid tot integratie in de Sortimo-voertuiginrichting of de individuele uitbreiding met accessoires, beschikt het i-BOXX Rack G nog over veel meer functionaliteiten van de L-BOXX G. Bovendien hebben de afzonderlijke elementen een koppelingshendel, waardoor het mogelijk is om de afzonderlijke Racks uit de resterende eenheid te scheiden. Op die manier kunt u het i-BOXX Rack G aanpassen aan uw dagelijkse behoeften en heeft u slechts één i-BOXX Rack nodig om alle uitdagingen aan te gaan en spaart daarmee uw portemonnee.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 5,5 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 342 mm x 442 mm x 304 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt