text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G incl. IBS 26 Stk. H63

Artikelnr.:  6000010989 | Match code: I-72 G IBS 26 ST
 • inclusief set inzetbakjes 26 stuks H63
 • robuust en belastbaar
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • geïntegreerde draaggreep
 • individuele uitrusting optimaliseert werkprocessen
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  1,59 kg
 • Maten (LxBxH)
  316 mm x 367 mm x 72 mm
 • Op voorraad leverbaar in 10 - 12 werkdagen
40,17 €

incl. 6,97 € BTW (netto 33,20 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze i-BOXX 72 G is uitgerust met een set inzetbakjes, die u 10 onderverdelingsmogelijkheden biedt voor een veilig en geordend transport van uw kleine onderdelen. Geïntegreerde verdeelschotgeleiders in de inzetbakjes (vanaf de inzetbakgrootte 1x2), in combinatie met de verdeelschotten die deel uitmaken van de set, maken verdere onderverdelingen mogelijk en maken ze nog flexibeler en efficiënter.
(De set inzetbakjes bestaat uit: 1x inzetbakje 1,5x5 H63 inclusief 2 verdeelschotten, 25x inzetbakje 1x1 H63)

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare koffer in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de coolgrey kleur is de L-BOXX 72 G vuilbestendig en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 1,59 kg
Binnenmaten (LxBxH) 261,0 x 340,0 x 63,0 mm
Maten (LxBxH) 316 mm x 367 mm x 72 mm
Toepassing i-BOXX rack
i-BOXX wandhouder
Inzetbakjes H63
Materia(a)l(en) ABS
PC
PS
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt