text.skipToContent text.skipToNavigation

Assortimentsinzet 7 vakken i-BOXX 72

Artikelnr.:  6000001813 | Match code: I-72 TE 7
 • Assortimentsinzet met 7 vakken
 • geschikt voor i-BOXXen 72
 • sortering van kleine onderdelen
 • snel overzicht
 • robuust en belastbaar
 • Kleur
  Zwart
 • Gewicht
  0,16 kg
 • Maten (LxBxH)
  275 mm x 355 mm x 70 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 10 - 12 werkdagen
4,10 €
U bespaart online – t.o.v. 4,36 €

incl. 0,71 € BTW (netto 3,39 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De assortimentsinzet past precies in de i-BOXX 72 en de LS-schuiflade 72. De inzet beschikt over 7 vakken, waar kleine onderdelen van verscheidene afmetingen netjes kunnen worden opgeborgen en getransporteerd. Door de verschillende vakafmetingen zijn de kleine onderdelen in verscheidene afmetingen binnen handbereik opgeborgen in de i-BOXX 72. Een snel overzicht over de inhoud en de voorraad van de i-BOXX 72 zorgt voor efficiëntie tijdens het werk. 

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare koffer in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de coolgrey kleur is de L-BOXX 72 G vuilbestendig en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur Zwart
Gewicht 0,16 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 275 mm x 355 mm x 70 mm
Geschikt voor i-BOXX 72 G
i-BOXX 72 (situatie voor 01-05-2018)
LS-schuiflade 72 G
LS-schuiflade (situatie voor 01-05-2018)
Materia(a)l(en) PS
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK