text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G leeg

Artikelnr.:  6000010978 | Match code: STB G LEER
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • aangenaam draagcomfort
 • Kostenbesparingen door lange levensduur
 • flexibel door afzonderlijke inzetbakjes te verwijderen
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  1,46 kg
 • Maten (LxBxH)
  350 mm x 440 mm x 80 mm
 • Op voorraad leverbaar in 10 - 12 werkdagen
34,49 €

incl. 5,99 € BTW (netto 28,50 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De lege T-BOXX G kunt u exact volgens uw persoonlijke vereisten inrichten. Met de verschillende inzetbakjes, sets inzetbakjes, tussenplateaus en Gedore-gereedschapsinleg zijn er geen grenzen aan de inrichtingsmogelijkheden.

De T-BOXX G zorgt voor overzicht gedurende uw werkdag! Dankzij het transparante deksel van polycarbonaat hebt u de kleine onderdelen altijd in het zicht en vervoert u deze veilig en geordend naar elke werklocatie. De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes is altijd mogelijk. De onderverdeling van de T-BOXX G biedt u dankzij de inzetbakkenset een goed overzicht over uw kleine onderdelen en verbruiksmiddelen. De T-BOXX G is niet alleen een praktisch ordenings- en transportsysteem, maar zorgt vooral voor een efficiënte werkdag. Aan de ene kant bespaart u zich de moeite van het tijdrovende zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen en aan de andere kant hebt u een altijd een goed overzicht over de voorraad van de kleine onderdelen, zodat u op tijd merkt wanneer bijvullen noodzakelijk is om uitvaltijden te voorkomen.

Dankzij de vervaardiging uit kunststof is de T-BOXX G zowel licht, robuust als ook slagvast en dus geschikt voor alle doeleinden. In het dagelijks gebruik is de T-BOXX G een dankbaar hulpmiddel, want dankzij de rubberen greep is deze comfortabel te dragen en met de grote openingshoek van het deksel kunt u zonder problemen bij uw materialen.

De T-BOXX G is integreerbaar in alle Sortimo-voertuiginrichtingen en de WorkMo. Deze zorgen zodoende voor een georganiseerd transport van de kleine onderdelen vanaf het magazijn naar het voertuig en vervolgens naar de werklocatie. De T-BOXX G overtuigt bovendien met de verscheidenheid aan bevestigingsmogelijkheden. Dankzij de handige ophangadapter kan de T-BOXX G eenvoudig in uw werkplaats, in het laadruim en aan de vleugeldeuren van uw voertuig worden bevestigd.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 10,4
Kleur coolgrey
Gewicht 1,46 kg
Binnenmaten (LxBxH) 301,0 x 437,0 x 60,0 mm
Maten (LxBxH) 350 mm x 440 mm x 80 mm
Materia(a)l(en) PP
PC
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt