text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G incl. IBS 45 st. H31

Artikelnr.:   1000011129 |  Match code: STB G 45STK H31 |  EAN: 4045294733421
 • Tussenplateau voor orde op twee niveaus
 • aangenaam draagcomfort
 • Kostenbesparingen door lange levensduur
 • flexibel door afzonderlijke inzetbakjes te verwijderen
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  350 x 440 x 80 mm
 • Gewicht
  3,37 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
86,76 €

incl. 15,06 € BTW (netto 71,70 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De T-BOXX G inclusief 45 inzetbakjes H31 bevat een tussenplateau voor orde op twee niveaus (uitrusting inzetbakjes boven: 22x inzetbakje 1x1 H31, 11x inzetbakje 1x2 H31, uitrusting inzetbakjes onder:12x inzetbakje 2x2 H31). U kunt de ruimte in de T-BOXX G dus optimaal gebruiken voor een groot aantal verschillende kleine onderdelen.

De T-BOXX G zorgt voor overzicht gedurende uw werkdag! Dankzij het transparante deksel van polycarbonaat hebt u de kleine onderdelen altijd in het zicht en vervoert u deze veilig en geordend naar elke werklocatie. De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes is altijd mogelijk. De onderverdeling van de T-BOXX G biedt u dankzij de inzetbakkenset een goed overzicht over uw kleine onderdelen en verbruiksmiddelen. De T-BOXX G is niet alleen een praktisch ordenings- en transportsysteem, maar zorgt vooral voor een efficiënte werkdag. Aan de ene kant bespaart u zich de moeite van het tijdrovende zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen en aan de andere kant hebt u een altijd een goed overzicht over de voorraad van de kleine onderdelen, zodat u op tijd merkt wanneer bijvullen noodzakelijk is om uitvaltijden te voorkomen.

Dankzij de vervaardiging uit kunststof is de T-BOXX G zowel licht, robuust als ook slagvast en dus geschikt voor alle doeleinden. In het dagelijks gebruik is de T-BOXX G een dankbaar hulpmiddel, want dankzij de rubberen greep is deze comfortabel te dragen en met de grote openingshoek van het deksel kunt u zonder problemen bij uw materialen.

De T-BOXX G is integreerbaar in alle Sortimo-voertuiginrichtingen en de WorkMo. Deze zorgen zodoende voor een georganiseerd transport van de kleine onderdelen vanaf het magazijn naar het voertuig en vervolgens naar de werklocatie. De T-BOXX G overtuigt bovendien met de verscheidenheid aan bevestigingsmogelijkheden. Dankzij de handige ophangadapter kan de T-BOXX G eenvoudig in uw werkplaats, in het laadruim en aan de vleugeldeuren van uw voertuig worden bevestigd.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 350 x 440 x 80 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 301 x 437 x 60 mm
Gewicht 3,37 kg
Materiaal PP
PC
PS
Maximale belasting 10,4 kg
Variant inclusief set inzetbakjes
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt