text.skipToContent text.skipToNavigation

SR-BOXX 23-8 XL met deksel

Artikelnr.:  1000012281 | Match code: SRBD 23-8 XL
 • Kan worden gebruikt op de boven- en onderkant van SR5-legborden. Gemakkelijke toegang tot de inhoud dankzij uittrekfunctie. Een transparant deksel biedt stofbescherming. Kan worden geëtiketteerd met mySortimo-labels. Het interieur kan worden gescheiden door verdeelschotten. Geschikt voor legborden en vakkenrekken met een rasterdiepte van 3.
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  0,95 kg
 • Maten (LxBxH)
  243,8 mm x 443,7 mm x 136 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 10 - 12 werkdagen
38,50 €
U bespaart online – t.o.v. 40,41 €

incl. 6,68 € BTW (netto 31,82 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De SR-BOXX 23-8 XL is de ideale opbergmogelijkheid voor allerlei kleine onderdelen. De functionaliteit van de SR-BOXXen is uniek in de bedrijfswageninrichtingen. De mogelijkheid om ze zowel bovenop als onder de legborden in de bedrijfwageninrichting te integreren, zorgt ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. De uittrekfunctie biedt te allen tijde gemakkelijke toegang tot de inhoud. Til de SR-BOXX iets op om deze uit het bedrijfswageninrichting te nemen

Het transparante deksel sluit de SR-BOXX 23-8 XL stofdicht af en beschermt de inhoud tegen vuil. Het transparante ontwerp zorgt voor een constant overzicht van de inhoud. Dit minimaliseert de tijd die u besteedt aan het zoeken naar materialen, en zorgt er tegelijkertijd voor dat u in één oogopslag de voorraadniveaus kunt bepalen. U kunt in een vroeg stadium zien wanneer u opnieuw moet bestellen, waardoor dure stilstandtijden worden voorkomen. Het klepdeksel maakt snelle toegang tot de BOXX mogelijk zonder dat de hele SR-BOXX hoeft te worden verwijderd. Om toegang te krijgen tot de volledige inhoud, b.v. voor het bijvullen, kan het deksel in zijn geheel worden geopend.

Voor een ideale werkplaatsorganisatie kunnen de SR-BOXXen gelabeld worden met onze mySortimo labels. In combinatie met de Sortimo-kleurcode wordt het zoeken naar componenten tot een minimum beperkt en wordt aanvullen eenvoudiger. Een SR-labelclip is vereist als het label wordt gebruikt.

De SR-BOXX 23-8 XL kan in de diepte onderverdeeld worden met de verdeelschotten 03-8 XL.  

(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur coolgrey
Gewicht 0,95 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 243,8 mm x 443,7 mm x 136 mm
Materia(a)l(en) PP
PC
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK