text.skipToContent text.skipToNavigation

Schuimrubber inleg SRE

Artikelnr.:  5200709 | Match code: SRE
 • geschikt voor alle metalen koffers
 • voorgeperforeerd materiaal
 • eenvoudig aan te passen
 • zorgt voor een veilig en beschermd vervoer
 • voor de complete vulling in de metalen koffer zijn 2 stuks nodig
 • Kleur
  Antraciet
 • Gewicht
  0,1 kg
 • Maten (LxBxH)
  310 mm x 210 mm x 60 mm
 • Op voorraad leverbaar in 8 - 10 werkdagen
17,18 €

incl. 2,98 € BTW (netto 14,20 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De schuimrubberen rasterinleg is geschikt voor alle metalen koffers, daarmee kunnen waardevolle reserveonderdelen of monsters veilig worden vervoerd. Het voorgeperforeerde materiaal is door het verwijderen van losse schuimrubberblokken (15 x 15 mm) gemakkelijk aan het werkstuk aan te passen. Daardoor wordt de best mogelijke bescherming tijdens het vervoer geboden. Om de koffer compleet op te vullen, zijn twee rasterinzetten naast elkaar noodzakelijk.

De afgebeelde koffers dienen als voorbeeld en vormen geen onderdeel van de leveromvang.

De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes behoort tot de mogelijkheden. Bovendien hebt u met de inzetbakjes altijd de huidige voorraad kleine onderdelen en verbruiksmiddelen in het oog. Daarmee kunt u tijdig reageren op knelpunten en uitvaltijden voorkomen.
De metalen koffer overtuigt als betrouwbaar en praktisch ordeningssysteem. Hoge belading en zwaar materieel zijn geen beperking wat betreft functionaliteit. Praktische éénhandsbediening met een 120 graden openingshoek van het deksel en de flexibele indeling in het interieur zorgt ervoor dat uw werkzaamheden beduidend vlotter verlopen. Met de ergonomisch gevormde draaggreep aan de voorkant, is de metalen koffer comfortabel in het gebruik en biedt u een bijzonder aangenaam draagcomfort. De standaard inbegrepen schuimrubberen dekselinleg sluit de inzetbakjes aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen voorwerpen niet door elkaar raken.  De metalen koffer kan zonder problemen in Sortimo-voertuiginrichtingen en WorkMo-module geïntegreerd worden.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 12
Kleur Antraciet
Gewicht 0,1 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 310 mm x 210 mm x 60 mm
Diepte in mm 355 (diepte 4)
Materia(a)l(en) staal
PU
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt