text.skipToContent text.skipToNavigation

M-BOXX 24-9

Artikelnr.:  41003201 | Match code: MB 24-9
 • voor de mobiele klus ter plekke
 • integreerbaar in de bedrijfswageninrichting
 • individuele indelingsmogelijkheden dankzij de verdeelschotten
 • optioneel met etiketstickers
 • materialen kunnen veilig worden opgeborgen
 • Kleur
  Grijs-wit
 • Gewicht
  1,05 kg
 • Maten (LxBxH)
  445 x 340 x 153 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
19,66 €
U bespaart online – t.o.v. 20,69 €

incl. 3,41 € BTW (netto 16,25 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De M-BOXX 24-9 is een voordelige, stabiele en lichte allrounder. Het biedt een ruime mogelijkheid, gereedschappen, machines en tevens werkmaterialen te onderbrengen.

Doorslaggevend is dat de M-BOXX in de voertuiginrichting ook een schuifladefunctie kan hebben, indien deze op het legbord zijdelings in de rails wordt geschoven, terwijl deze echter altijd uitneembaar blijft.

Met de verdeelschotten is deze snel en eenvoudig in te delen of voor bijzondere eisen uit te rusten met verschillende schuimrubberen inleg- en inzetstukken. Deze past zich individueel aan de kwetsbare lading aan en zorgt ervoor dat u in een oogopslag een overzicht over uw materialen hebt. Met de optionele etiketsticker kan dit overzicht nog meer vergroot worden.

Als bescherming van uw machines, gereedschappen of werkmaterialen tegen spatwater of vuil, is het optionele deksel geschikt. Dankzij zijn optionele greep wordt deze mobiel en makkelijk te dragen. 

De M-BOXX is bestand tegen olie, benzine en een veelvoud van chemicaliën en met zijn zwarte design is deze bovendien vuilbestendig. De M-BOXX scoort punten dankzij de flexibiliteit op het vlak van toepassingen en het ongecompliceerd gebruikersgemak.

De M-BOXX is in elk geval een opbergoplossing die zich niet alleen bewijst in de voertuiginrichting, maar ook op de werklocatie – de BOXX zal u veel tijd besparen.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur Grijs-wit
Gewicht 1,05 kg
Maten (LxBxH) 445 x 340 x 153 mm
Materia(a)l(en) PP
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK