text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 m hangregisterinleg/doc.kaart

Artikelnr.:  1000011149 | Match code: LB 374 G HRE SET
 • inclusief hangmappen- en documentenkaart
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • aangenaam draagcomfort
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • professionele presentatie bij de klant
 • Farbe
  coolgrey
 • Gewicht
  4,23 kg
 • Maße (LxBxH)
  440 x 357 x 440 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
119,00 €
U bespaart online – t.o.v. 123,66 €

incl. 20,65 € BTW (netto 98,35 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze L-BOXX 374 G is uitgerust met een praktische documentenkaart en hangmappenhouder. Dankzij de in de deksel gemonteerde documentenkaart kunnen bijvoorbeeld een rekenmachine, pennen en documenten van maximaal een A4-formaat worden bewaard. Zodoende hebt u belangrijke documenten altijd binnen handbereik op de werklocatie en kunt u op elk gewenst tijdstip notities maken. De hangmappenhouder bestaat uit twee metalen inzetstukken die dienen als houder voor de hangtassen. Hiermee wordt de L-BOXX heel eenvoudig een mobiele opberghulp voor het opbergen van losse vellen papier en dossiers. Dankzij de L-BOXX 374 G hebt u dus niet alleen uw belangrijke kantoorbenodigdheden bij u, maar zijn deze op de bouwplaats ook beschermd tegen beschadigingen en vuil.

In de leveromvang zijn geen hangmappen inbegrepen.

In de robuuste L-BOXX 374 G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor vakmannen & -vrouwen, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de L-BOXX 374 G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen.

De hoogwaardige lichtgewicht L-BOXX 374 G is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof, deze beschermt de inhoud tegen beschadigingen en spatwater en is voorzien van twee klemsluitingen. Het deksel is tot 85 kg belastbaar, waardoor u de L-BOXX G ook als opstapje kunt gebruiken. Door de coolgrey kleur is de L-BOXX G vuilbestendigen geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Met de ergonomisch gevormde draaggreep geïntegreerd in het deksel is de L-BOXX 374 G flexibel en comfortabel in het gebruik. Uitermate praktisch is het kliksysteem waarmee u een willekeurig aantal L-BOXXen in een oogwenk met elkaar kunt verbinden, zodat u meerdere L-BOXXen tegelijkertijd kunt vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-serie verleden tijd. Op de werklocatie kunnen de L-BOXXen met een druk op de knop weer los worden gekoppeld, zodat u direct en goed georganiseerd met uw werkzaamheden kunt beginnen. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

De L-BOXX 374 G is natuurlijk te integreren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen, zodat uw gereedschap en werkmateriaal ook gedurende de rit veilig en geordend opgeborgen zijn en zich bij aankomst snel binnen handbereik bevinden.

De L-BOXX 374 G is exclusief bij Sortimo verkrijgbaar. Het is compatibel met de hele L-BOXXen-serie, die zowel de L-BOXXen G4 alsook de L-BOXXen van onze partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer omvat. Het duidelijke voordeel voor u is dat u bij alle L-BOXXen een systeem gebruikt dat zowel in het voertuig als op de werkplek een uniform mobiliteitsconcept vertegenwoordigt, waardoor uw werk eenvoudiger wordt.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Farbe coolgrey
Gewicht 4,23 kg
Innenmaße (LxBxH) 378,0 x 294,0 x 337,5 mm
Maße (LxBxH) 440 x 357 x 440 mm
Tiefe in mm 355 (diepte 4)
Material(ien) ABS
PA6
staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK