text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G met Ger.kaartinleg timmerman

Artikelnr.:  1000011247 | Match code: LB 374 G HES SET
 • inclusief gereedschapshouder timmerlieden en set inzetbakjes 7 stuks H63
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • aangenaam draagcomfort
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • professionele presentatie bij de klant
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  3,9 kg
 • Maten (LxBxH)
  357 mm x 442 mm x 389 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
189,00 €
U bespaart online – t.o.v. 194,93 €

incl. 32,80 € BTW (netto 156,20 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze L-BOXX 374 G is uitgerust met een gereedschapsdrager, die speciaal is ontwikkeld voor timmerwerk. In de uitsparingen kunnen tot 42 stuks van het meest gebruikelijke handgereedschap compact worden opgeborgen zoals schroevendraaiers, steekbeitels, timmermanshamers etc. evenals andere hulp- en meetmiddelen zoals potloden of waterpassen. Door het plaatsen van een inzet in een L-BOXX wordt het gereedschap niet alleen beschermd tegen stoten en weersinvloeden, maar staan ook alle functionaliteiten van de L-BOXX tot uw beschikking. Van het kliksysteem, de veelzijdige mogelijkheden voor voertuigintegratie, tot aan het omvangrijke accessoiresprogramma.
Daarnaast is er onder de set gereedschapshouders een set inzetbakjes met 7 onderverdelingsmogelijkheden (de set inzetbakjes bestaat uit: 2x inzetbakje 1x1 H63, 2x inzetbakje 1x2 H63, 1x inzetbakje 2x2 H63, 1x inzetbakje 1x4 H63, 1x inzetbakje 2x3 H63, 4x verdeelschot IB 1x0 H63, 2x verdeelschot IB 2x0 H63). Het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes is mogelijk en biedt daarmee maximale flexibiliteit tijdens de werkdag. Op deze manier kunnen binnen de afzonderlijke inzetbakjes assortimenten voor wederkerende werkzaamheden worden samengesteld, die naar behoefte uit de L-BOXX kunnen worden genomen en direct op de werklocatie worden neergezet. De onderverdeling van de L-BOXX door de set inzetbakjes biedt u een goed overzicht over kleine onderdelen en verbruiksmiddelen, waardoor u deze snel bij de hand hebt en u altijd een goed overzicht van uw voorraad hebt.

In de robuuste L-BOXX 374 G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor vakmannen & -vrouwen, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de L-BOXX 374 G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen.

De hoogwaardige lichtgewicht L-BOXX 374 G is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof, deze beschermt de inhoud tegen beschadigingen en spatwater en is voorzien van twee klemsluitingen. Het deksel is tot 85 kg belastbaar, waardoor u de L-BOXX G ook als opstapje kunt gebruiken. Door de coolgrey kleur is de L-BOXX G vuilbestendigen geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Met de ergonomisch gevormde draaggreep geïntegreerd in het deksel is de L-BOXX 374 G flexibel en comfortabel in het gebruik. Uitermate praktisch is het kliksysteem waarmee u een willekeurig aantal L-BOXXen in een oogwenk met elkaar kunt verbinden, zodat u meerdere L-BOXXen tegelijkertijd kunt vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-serie verleden tijd. Op de werklocatie kunnen de L-BOXXen met een druk op de knop weer los worden gekoppeld, zodat u direct en goed georganiseerd met uw werkzaamheden kunt beginnen. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

De L-BOXX 374 G is natuurlijk te integreren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen, zodat uw gereedschap en werkmateriaal ook gedurende de rit veilig en geordend opgeborgen zijn en zich bij aankomst snel binnen handbereik bevinden.

De L-BOXX 374 G is exclusief bij Sortimo verkrijgbaar. Het is compatibel met de hele L-BOXXen-serie, die zowel de L-BOXXen G4 alsook de L-BOXXen van onze partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer omvat. Het duidelijke voordeel voor u is dat u bij alle L-BOXXen een systeem gebruikt dat zowel in het voertuig als op de werkplek een uniform mobiliteitsconcept vertegenwoordigt, waardoor uw werk eenvoudiger wordt.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 3,9 kg
Binnenmaten (LxBxH) 294,0 x 378,0 x 337,5 mm
Maten (LxBxH) 357 mm x 442 mm x 389 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
hout
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK