text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G incl. verdeelschottenset 3F en IB set

Artikelnr.:  1000011249 | Match code: LB 374 G TB3F+IB
 • inclusief set verdeelschotten 3F, set inzetbakjes 3 stuks H63 en dekselinleg
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • aangenaam draagcomfort
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • professionele presentatie bij de klant
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  5,1 kg
 • Maten (LxBxH)
  357 mm x 442 mm x 389 mm
 • Op voorraad leverbaar in 8 - 10 werkdagen
121,97 €

incl. 21,17 € BTW (netto 100,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze L-BOXX 374 G is uitgerust met een set verdeelschotten 3F en een set inzetbakjes met 3 onderverdelingen en biedt u de mogelijkheid om uw kleine onderdelen en gereedschappen veilig en netjes te vervoeren.

(De set inzetbakjes bestaat uit: 3x inzetbakje 2x6 H63, 3x verdeelschot IB 2x0 H63).

Het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes is mogelijk en biedt daarmee maximale flexibiliteit tijdens de werkdag. Op deze manier kunnen binnen de afzonderlijke inzetbakjes assortimenten voor wederkerende werkzaamheden worden samengesteld, die naar behoefte uit de L-BOXX kunnen worden genomen en direct op de werklocatie worden neergezet. De onderverdeling van de L-BOXX door de set inzetbakjes biedt u een goed overzicht over kleine onderdelen en verbruiksmiddelen, waardoor u deze snel bij de hand hebt en u altijd een goed overzicht van uw voorraad hebt. Met de bakjesinzet hebt u bovendien de mogelijkheid alle inzetbakjes in een keer eruit te nemen.

Onder de bakjesinzet is een set verdeelschotten 3F gemonteerd, die het ruime interieur van de L-BOXX 374 G in drie compartimenten onderverdeelt. Gereedschappen of materieel kunnen hierin veilig opgeborgen en vervoerd worden. De onderverdeling zorgt voor orde en omdat langdurig zoeken niet meer nodig is, ook voor tijdsbesparing tijdens het werken.

De dekselinleg van hardschuim sluit de inzetbakjes aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen materialen niet door elkaar raken.

In de robuuste L-BOXX 374 G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor vakmannen & -vrouwen, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de L-BOXX 374 G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen.

De hoogwaardige lichtgewicht L-BOXX 374 G is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof, deze beschermt de inhoud tegen beschadigingen en spatwater en is voorzien van twee klemsluitingen. Het deksel is tot 85 kg belastbaar, waardoor u de L-BOXX G ook als opstapje kunt gebruiken. Door de coolgrey kleur is de L-BOXX G vuilbestendigen geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Met de ergonomisch gevormde draaggreep geïntegreerd in het deksel is de L-BOXX 374 G flexibel en comfortabel in het gebruik. Uitermate praktisch is het kliksysteem waarmee u een willekeurig aantal L-BOXXen in een oogwenk met elkaar kunt verbinden, zodat u meerdere L-BOXXen tegelijkertijd kunt vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-serie verleden tijd. Op de werklocatie kunnen de L-BOXXen met een druk op de knop weer los worden gekoppeld, zodat u direct en goed georganiseerd met uw werkzaamheden kunt beginnen. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

De L-BOXX 374 G is natuurlijk te integreren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen, zodat uw gereedschap en werkmateriaal ook gedurende de rit veilig en geordend opgeborgen zijn en zich bij aankomst snel binnen handbereik bevinden.

De L-BOXX 374 G is exclusief bij Sortimo verkrijgbaar. Het is compatibel met de hele L-BOXXen-serie, die zowel de L-BOXXen G4 alsook de L-BOXXen van onze partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer omvat. Het duidelijke voordeel voor u is dat u bij alle L-BOXXen een systeem gebruikt dat zowel in het voertuig als op de werkplek een uniform mobiliteitsconcept vertegenwoordigt, waardoor uw werk eenvoudiger wordt.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 5,1 kg
Binnenmaten (LxBxH) 294,0 x 378,0 x 337,5 mm
Maten (LxBxH) 357 mm x 442 mm x 389 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
aluminium
EPP
PS
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt