text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G incl. schuim-kitkoker inzet

Artikelnr.:  1000011246 | Match code: LB 374 G SKE SET
 • inclusief 2 inleggen voor kitpatronen
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • aangenaam draagcomfort
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • professionele presentatie bij de klant
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  3,51 kg
 • Maten (LxBxH)
  357 mm x 442 mm x 389 mm
 • Op voorraad leverbaar in 8 - 10 werkdagen
122,33 €

incl. 21,23 € BTW (netto 101,10 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze L-BOXX 374 G is uitgerust met twee inlays voor purschuimbussen, waarin maximaal 14 patronen (Ø = 73 mm) kunnen worden opgeborgen. Zodoende worden de kitpatronen geordend en vooral beschermd vervoerd. De inzetstukken geven u snel een overzicht van uw verschillende schuimpatronen en u verspilt geen kostbare tijd op de werklocatie. U heeft altijd de voorraad in het oog en kunt op tijd nabestellen. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

In de robuuste L-BOXX 374 G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor vakmannen & -vrouwen, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de L-BOXX 374 G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen.

De hoogwaardige lichtgewicht L-BOXX 374 G is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof, deze beschermt de inhoud tegen beschadigingen en spatwater en is voorzien van twee klemsluitingen. Het deksel is tot 85 kg belastbaar, waardoor u de L-BOXX G ook als opstapje kunt gebruiken. Door de coolgrey kleur is de L-BOXX G vuilbestendigen geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Met de ergonomisch gevormde draaggreep geïntegreerd in het deksel is de L-BOXX 374 G flexibel en comfortabel in het gebruik. Uitermate praktisch is het kliksysteem waarmee u een willekeurig aantal L-BOXXen in een oogwenk met elkaar kunt verbinden, zodat u meerdere L-BOXXen tegelijkertijd kunt vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-serie verleden tijd. Op de werklocatie kunnen de L-BOXXen met een druk op de knop weer los worden gekoppeld, zodat u direct en goed georganiseerd met uw werkzaamheden kunt beginnen. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

De L-BOXX 374 G is natuurlijk te integreren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen, zodat uw gereedschap en werkmateriaal ook gedurende de rit veilig en geordend opgeborgen zijn en zich bij aankomst snel binnen handbereik bevinden.

De L-BOXX 374 G is exclusief bij Sortimo verkrijgbaar. Het is compatibel met de hele L-BOXXen-serie, die zowel de L-BOXXen G4 alsook de L-BOXXen van onze partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer omvat. Het duidelijke voordeel voor u is dat u bij alle L-BOXXen een systeem gebruikt dat zowel in het voertuig als op de werkplek een uniform mobiliteitsconcept vertegenwoordigt, waardoor uw werk eenvoudiger wordt.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 3,51 kg
Binnenmaten (LxBxH) 294,0 x 378,0 x 337,5 mm
Maten (LxBxH) 357 mm x 442 mm x 389 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
PE
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt