text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 238 Ger.kaart 2 verdeelset 4F

Artikelnr.:  1000011232 | Match code: LB 238 G WK2 4F
 • inclusief set verdeelschotten 4F en gereedschapskaart 2
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • professionele presentatie bij de klant
 • Personalisatie door opschriftetiket met kleurcode
 • Farbe
  coolgrey
 • Gewicht
  4,87 kg
 • Maße (LxBxH)
  445 x 360 x 290 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
158,99 €
U bespaart online – t.o.v. 163,96 €

incl. 27,59 € BTW (netto 131,40 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze L-BOXX 238 G is uitgerust met een set verdeelschotten 4F, die een onderverdeling van de L-BOXX in vier compartimenten mogelijk maakt. Grotere gereedschappen of materieel kunnen in de onderverdeelde vakken veilig opgeborgen en vervoerd worden. De onderverdeling zorgt voor orde en omdat langdurig zoeken niet meer nodig is, ook voor tijdsbesparing tijdens het werken. De in het deksel gemonteerde gereedschapskaart 2 is een extra aanvulling op de L-BOXX-opbergoplossingen voor uw gereedschap. Het voorste gedeelte van de gereedschapskaart kan naar buiten worden opengeklapt, waardoor deze aan 3 zijden kan worden gevuld met gereedschappen. Zo wordt de L-BOXX 238 G een gereedschaps- en servicekoffer, omdat direct al het gereedschap overzichtelijk gesorteerd en snel binnen handbereik is. De rubberen lussen en tassen van de gereedschapskaart 2 bieden optimale opbergmogelijkheden voor handgereedschap zoals schroevendraaiers, tangen etc. De gereedschappen zijn zodoende altijd binnen handbereik en u ziet in een oogopslag of alles aanwezig is. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

In de robuuste L-BOXX 238 G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor vakmannen & -vrouwen, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de L-BOXX 238 G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen.

De hoogwaardige lichtgewicht L-BOXX 238 G is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof, deze beschermt de inhoud tegen beschadigingen en spatwater en is voorzien van twee klemsluitingen. Het deksel is tot 85 kg belastbaar, waardoor u de L-BOXX G ook als opstapje kunt gebruiken. Door de coolgrey kleur is de L-BOXX 238 G vuilbestendig en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Met de ergonomisch gevormde draaggreep geïntegreerd in het deksel is de L-BOXX 238 G flexibel en comfortabel in het gebruik. Uitermate praktisch is het kliksysteem waarmee u een willekeurig aantal L-BOXXen in een oogwenk met elkaar kunt verbinden, zodat u meerdere L-BOXXen tegelijkertijd kunt vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-serie verleden tijd. Op de werklocatie kunnen de L-BOXXen met een druk op de knop weer los worden gekoppeld, zodat u direct en goed georganiseerd met uw werkzaamheden kunt beginnen. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

De L-BOXX 238 G is natuurlijk te integreren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen, zodat uw gereedschap en werkmateriaal ook gedurende de rit veilig en geordend opgeborgen zijn en zich bij aankomst snel binnen handbereik bevinden.

De L-BOXX 238 G is exclusief bij Sortimo verkrijgbaar. Het is compatibel met de hele L-BOXXen-serie, die zowel de L-BOXXen G4 alsook de L-BOXXen van onze partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer omvat. Het duidelijke voordeel voor u is dat u bij alle L-BOXXen een systeem gebruikt dat zowel in het voertuig als op de werkplek een uniform mobiliteitsconcept vertegenwoordigt, waardoor uw werk eenvoudiger wordt.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Maximale Zuladung in kg 12
Farbe coolgrey
Gewicht 4,87 kg
Innenmaße (LxBxH) 378,0 x 304,0 x 200,5 mm
Maße (LxBxH) 445 x 360 x 290 mm
Material(ien) ABS
PA6
aluminium
Maximale Deckelbelastung in kg 85
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK