text.skipToContent text.skipToNavigation

E-BOXX 400x300x148

Artikelnr.:  37234049 | Match code: E-BOXX 400X300X148
 • Temperatuurbestendig van -20 °C tot +100 °C
 • Standaardcontainer maakt goederenverkeer voor verschillende firma’s mogelijk
 • bestand tegen verschillende chemicaliën
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • optioneel met deksel en ladingbeveiligingselementen
 • Kleur
  Blauw
 • Gewicht
  0,7 kg
 • Maten (LxBxH)
  400 mm x 300 mm x 148 mm
 • Op voorraad leverbaar in 10 - 12 werkdagen
20,57 €

incl. 3,57 € BTW (netto 17,00 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Met de E-BOXX (bxdxh: 400 x 300 x 148 mm) hebt u een praktische allrounder voor de opslag en het transport van uw producten. Het is de KLT-bak (ook wel eurokrat of eurobak genoemd) van Sortimo. Door de gestandaardiseerde constructiekenmerken van de E-BOXX kan de transport-, opslag- en vervoerstechniek ook buiten de eigen onderneming efficiënter worden gemaakt. Daarmee is de E-BOXX uitermate geschikt voor het goederenverkeer in de automobielindustrie. Dankzij de perfect op elkaar afgestemde maatvoeringen zijn de E-BOXXen uitermate geschikt om goederen compact en gestapeld, maar ook veilig te bewaren. Hierdoor bespaart u niet alleen opslag- en transportkosten maar vooral cash.    

Dankzij het kunststofmateriaal is de Euronorm BOXX bestand tegen verscheidene oliën, zuren en logen, Temperatuurbestendig van -20 °C tot +100 °C en kenmerkt zich door duurzaamheid en rendabiliteit. Bovendien kan deze eenvoudig in bundels gepalletiseerd, maar ook in Sortimo-bedrijfswageninrichtingen worden geïntegreerd. Met toebehoren zoals de zittingshouder kan de E-BOXX worden vastgemaakt op de bijrijdersstoel. Met het optionele deksel kan de E-BOXX naar boven worden afgesloten, zodat de inhoud er niet uit kan vallen.

Met de E-BOXX hebt u een praktische allrounder voor de opslag en het transport van uw producten. Het is de KLT-bak (ook wel eurokrat of eurobak genoemd) van Sortimo. Door de gestandaardiseerde constructiekenmerken van de E-BOXX kan de transport-, opslag- en vervoerstechniek ook buiten de eigen onderneming efficiënter worden gemaakt. Daarmee is de E-BOXX uitermate geschikt voor het goederenverkeer in de automobielindustrie. Dankzij de perfect op elkaar afgestemde maatvoeringen zijn de E-BOXXen uitermate geschikt om goederen compact en gestapeld, maar ook veilig te bewaren. Hierdoor bespaart u niet alleen opslag- en transportkosten maar vooral cash. Dankzij het kunststofmateriaal is de Euronorm BOXX bestand tegen verscheidene oliën, zuren en logen, Temperatuurbestendig van -20 °C tot +100 °C en kenmerkt zich door duurzaamheid en rendabiliteit. Bovendien kan deze eenvoudig in bundels gepalletiseerd, maar ook in Sortimo-bedrijfswageninrichtingen worden geïntegreerd. Met toebehoren zoals de zittingshouder kan de E-BOXX worden vastgemaakt op de bijrijdersstoel. Met het optionele deksel kan de E-BOXX naar boven worden afgesloten, zodat de inhoud er niet uit kan vallen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 20
Kleur Blauw
Gewicht 0,7 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 400 mm x 300 mm x 148 mm
Materia(a)l(en) PP
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt