text.skipToContent text.skipToNavigation

Bakjes inleg 31 mm, T BOXX G

Artikelnr.:   1000011084 |  Match code: STB BES 31 G |  EAN: 4045294731892
 • passend voor T-BOXXen G onderverdeling in twee niveaus verdeelt de T-BOXX G over het gehele oppervlak voor een uitrusting met 31 mm hoge inzetbakjes
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  313 x 420 x 31 mm
 • Gewicht
  0,83 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Binnenkort leverbaar 05.10.2023
26,74 €

incl. 4,64 € BTW (netto 22,10 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De tussenplateau voor T-BOXXen G zorgt voor nog meer orde en maximaal gebruik van de T-BOXXen G. Het maakt namelijk een onderverdeling in twee niveaus in de T-BOXX G mogelijk die beide met inzetbakjes kunnen worden uitgerust.

Het gehele binnenoppervlak van de T-BOXX G wordt door deze tussenplateau onderverdeeld. Het is de optimale basis voor een uitrusting met 31 mm hoge inzetbakjes op beide niveaus. De tussenbodems en afzonderlijke inzetbakjes kunnen altijd uit de T-BOXX G worden genomen, zodat u deze direct bij de hand hebt.

De T-BOXX G zorgt voor overzicht gedurende uw werkdag! Dankzij het transparante deksel van polycarbonaat hebt u de kleine onderdelen altijd in het zicht en vervoert u deze veilig en geordend naar elke werklocatie. De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes is altijd mogelijk. De onderverdeling van de T-BOXX G biedt u dankzij de inzetbakkenset een goed overzicht over uw kleine onderdelen en verbruiksmiddelen. De T-BOXX G is niet alleen een praktisch ordenings- en transportsysteem, maar zorgt vooral voor een efficiënte werkdag. Aan de ene kant bespaart u zich de moeite van het tijdrovende zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen en aan de andere kant hebt u een altijd een goed overzicht over de voorraad van de kleine onderdelen, zodat u op tijd merkt wanneer bijvullen noodzakelijk is om uitvaltijden te voorkomen.

Dankzij de vervaardiging uit kunststof is de T-BOXX G zowel licht, robuust als ook slagvast en dus geschikt voor alle doeleinden. In het dagelijks gebruik is de T-BOXX G een dankbaar hulpmiddel, want dankzij de rubberen greep is deze comfortabel te dragen en met de grote openingshoek van het deksel kunt u zonder problemen bij uw materialen.

De T-BOXX G is integreerbaar in alle Sortimo-voertuiginrichtingen en de WorkMo. Deze zorgen zodoende voor een georganiseerd transport van de kleine onderdelen vanaf het magazijn naar het voertuig en vervolgens naar de werklocatie. De T-BOXX G overtuigt bovendien met de verscheidenheid aan bevestigingsmogelijkheden. Dankzij de handige ophangadapter kan de T-BOXX G eenvoudig in uw werkplaats, in het laadruim en aan de vleugeldeuren van uw voertuig worden bevestigd.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 313 x 420 x 31 mm
Gewicht 0,83 kg
Materiaal staal
Geschikt voor T-BOXX
T-BOXX 320
T-BOXX 330
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt