text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 136 incl. BOSCH GSR 18 V -60 C

Artikelnr.:  6000003536 | Match code: WLC LB GSR 18 V-EC
 • laadt apparaten met accu tijdbesparend op tijdens het rijden
 • incl. 1 x Wireless Charging inleg
 • incl. 1 x Bosch accuschroefboormachine GSR 18 V-EC
 • incl. 2 x 4,0 Ah accu
 • incl. 1 x Wireless Charging lader
 • Kleur
  Bosch-blauw
 • Gewicht
  5,95 kg
 • Maten (LxBxH)
  440 x 370 x 160 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
535,00 €
U bespaart online – t.o.v. 560,84 €

incl. 92,85 € BTW (netto 442,15 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Laadt tijdens het rijden uw elektrische apparaten op. In de robuuste L-BOXX 136 transporteert u uw apparaten met accu niet alleen veilig en gesorteerd naar elke werklocatie, maar ook volledig opgeladen. Zo bent u onafhankelijk van vaste laadtijden via een stopcontact en bespaart u veel tijd en planningsinspanningen. Door het laden tijdens het rijden verloopt uw workflow veel efficiënter en vermijdt u het risico dat u op uw werklocatie met een elektronisch apparaat met een lege accu komt te staan.

Deze L-BOXX 136 is voorzien van een Wireless Charging lader en een handige Bosch Wireless Charging inleg, waarmee accu's tijdens het rijden veilig per inductie kunnen worden geladen. Bovendien houdt de L-BOXX-inleg de Bosch accuschroefboormachine GSR 18 V-EC inclusief twee 4,0 Ah accu's op hun plaats.

De Bosch accuschroefboormachine GSR 18 V-EC beschikt over diverse innovatieve functies: de precisiekoppeling verhindert het doordraaien bij het schroeven en als de motor plotseling wordt geblokkeerd, wordt deze door de KickBack Control gestopt. Bovendien beschermt de Bosch Electronic Cell Protection de accu tegen overbelasting en oververhitting. Met de Wireless Charging lader kunt u uw elektrische apparaten zonder tijdsverlies flexibel opladen tijdens het rijden.

De hoogwaardige lichtgewicht L-BOXX met Bosch Professional Design is vervaardigd uit stoot- en slagvaste ABS-kunststof, deze beschermt de inhoud tegen spatwater en is voorzien van twee klemsluitingen. Het deksel is tot 85 kg belastbaar, waardoor u de L-BOXX ook als opstapje kunt gebruiken. Dankzij de ergonomisch gevormde draaggreep geïntegreerd in het deksel en aan de voorkant, is de L-BOXX flexibel en comfortabel in het gebruik. Uitermate praktisch is het kliksysteem waarmee u een willekeurig aantal L-BOXXen in een oogwenk met elkaar kunt verbinden, zodat u meerdere L-BOXXen tegelijkertijd kunt vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-familie verleden tijd. Op de werklocatie kunnen de L-BOXXen met een druk op de knop weer los worden gekoppeld, zodat u direct en goed georganiseerd met uw werkzaamheden kunt beginnen. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

Ook andere partners zoals Gedore, Förch en fischer gebruiken de Sortimo-L-BOXX als verpakking voor hun machines, gereedschappen en verbruiksmiddelen, die vanzelfsprekend over dezelfde eigenschappen beschikken, zoals bijvoorbeeld het kliksysteem. Zo profiteert u van het universele en compatibele mobiliteitsconcept van de L-BOXXen-familie.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Bosch-blauw
Gewicht 5,95 kg
Binnenmaten (LxBxH) 311,0 x 378,0 x 99,5 mm
Maten (LxBxH) 440 x 370 x 160 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Maximale dekselbelasting in kg 85
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK