Fill out my online form.
var q1mn3xb21wqoiwa; (function(d, t) { var s = d.createElement(t), options = { 'userName':'sortimo', 'formHash':'q1mn3xb21wqoiwa', 'autoResize':true, 'height':'620', 'async':true, 'host':'wufoo.com', 'header':'show', 'ssl':true }; s.src = ('https:' == d.location.protocol ?'https://':'http://') + 'secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js'; s.onload = s.onreadystatechange = function() { var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != 'complete') if (rs != 'loaded') return; try { q1mn3xb21wqoiwa = new WufooForm(); q1mn3xb21wqoiwa.initialize(options); q1mn3xb21wqoiwa.display(); } catch (e) { } }; var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr); })(document, 'script');

Uit de praktijk – drie voorbeelden voor mySortimo inlays

Op maat gemaakte inleggen voor aangepaste vereisten – mySortimo inlay biedt u de mogelijkheid om inlays te maken voor uw Sortimo-componenten die speciaal zijn ontworpen en afgestemd op uw professionele en specifieke behoeften. In dit artikel presenteren we drie klantvoorbeelden.

In ons laatste blogartikel gaven we je zes goede redenen om schuiminleggen van mySortimo inlay te gebruiken. Maar we willen het niet bij theoretisch mogelijke toepassingen laten. Vandaag willen we u aan de hand van enkele praktische voorbeelden laten zien welke configuraties onze klanten de eerste weken al hebben gemaakt met mySortimo inlay.

Ik vroeg Johannes Fendt, een tandtechnicus en gepassioneerd bouwer van zijn eigen huis, voor het exacte doel waarvoor de inlays waren geconfigureerd en waarom hij voor mySortimo inlay koos:

Klantvoorbeeld #1 – mySortimo inlay in de L-BOXX 136

Als fervent BOSCH-fan gebruik ik bij voorkeur het BOSCH 12V-systeem in mijn thuiswerkplaats. Ik vind het leuk dat de tools mooi en handig zijn, maar toch verrassend krachtig voor hun formaat. De kleine BOSCH GSR-schroevendraaier bestaat al lang, maar ook mini-cirkelzagen, haakse slijpmachines, handcirkelzagen en dergelijke worden steeds populairder. Om mijn belangrijkste en meest gebruikte gereedschappen en accessoires veilig en netjes in mijn L-BOXX op te bergen, was ik op zoek naar een geschikte inlay. Dat is hoe ik de online configurator van Sortimo tegenkwam, waardoor ik de schuimrubber inleg voor mijn inhoud precies kon ontwerpen zoals ik het nodig heb:

mySortim inlay

Ik bewaar mijn gereedschap gewoon graag als praktische set, netjes en vooral veilig. Daarom heb ik een inlay voor mijn L-BOXX geconfigureerd die plaats biedt aan mijn haakse slijper, mijn accuschroevendraaier met oplader, bitset en in totaal drie batterijen Johannes Fendt,

Johannes Fendt gepassioneerde woningbouwer

De configurator geeft me ook de minimaal noodzakelijke afstanden en waarschuwt me voor overlappingen. Er kan dus eigenlijk niets misgaan met het ontwerp. Hierdoor kan ik de ruimte in mijn L-BOXX optimaal benutten, en heeft alles zijn eigen plek.

Naast Johannes Fendt spraken we ook met andere klanten en keken naar hun configuraties:

Klantvoorbeeld #2 – mySortimo inlay in SR5-lade

In het volgende voorbeeld wilde de klant een centrale plek creëren om batterijen op te slaan in hun servicevoertuig. Ook hier besloot de vakman om een ​​schuimrubber inleg van mySortimo inlay te gebruiken omdat hij deze precies zo kon ontwerpen als hij nodig had. Hij heeft ook de mogelijkheid om de gemaakte configuratie op te slaan in zijn persoonlijke account op mySortimo om deze indien nodig later opnieuw te bestellen voor een ander voertuig.

De batterijen en adapters,voorheen verspreid over meerdere dozen, moesten nu centraal en netjes in een schuiflade van de bedrijfswageninrichting worden opgeborgen. Op deze manier nemen ze niet veel ruimte in beslag. De klant configureerde daarom de bijbehorende inleg voor een lade in de breedte 3 voor zijn bestaande SR5 bedrijfswageninrichting.

Met mySortimo inlay zijn de laders, batterijen en adapters veilig en overzichtelijk gerangschik. Aan het einde van de werkdag kan je met slechts één oogopslag verifiëren of alles weer op zijn plaats ligt. 😉

Klantvoorbeeld #3 – mySortimo inlay voor een schuiflade in de sContainer

Een heel bijzonder voorbeeld is deze sContainer, speciaal ontworpen en uitgerust voor sanitair en HVAC-installaties. Deze is gepositioneerd op bouwplaatsen die enkele dagen of weken meegaan, zodat belangrijke machines, gereedschappen en montagematerialen veilig ter plaatse worden opgeslagen.

In deze sContainer zit een XL-BOXX, voorzien van een pers van Rems. Om te voorkomen dat de zware persbekken in de BOXX moesten worden vervoerd, configureerde de klant eenvoudig een op maat gemaakte schuimstof inleg met mySortimo inlay voor de schuifllade van de SR5 inrichting.

De dure persbekken zijn goed beschermd in de schuimrubber inleg en kunnen indien nodig gemakkelijk van de schuiflade naar de XL-BOXX worden verplaatst. Aangezien de sContainer meestal door verschillende monteurs wordt gebruikt, moet het mogelijk zijn om na afloop van de werkzaamheden op de bouwplaats te controleren of alle waardevolle gereedschappen aanwezig zijn. Met mySortimo inlay doet u dit in één oogopslag, want het is meteen duidelijk als er iets ontbreekt.

Sortimo sContainer

Als u uw gereedschappen en apparatuur ook veilig wilt opslaan en vervoeren in uw Sortimo-containers, probeer dan nu meteen de mySortimo inlay configurator: naar de configurator

Commentaar schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 commentaren

  • Er zijn nog geen commentaren, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.